Menu
 

VUGD darbiniekiem brīvdienās izsaukumi gandrīz tikai no Jūrmalas

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Gluži mierīgi pagājušās nedēļas nogale Pierīgā pagājusi Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) darbiniekiem – pieci izsaukumi saņemti no Jūrmalas un viens no Ikšķiles.

Svētdien pēcpusdienā ugunsdzēsēju palīdzība bija nepieciešama Ikšķilē, Ziedu ielā, kur vienstāva dzīvojamās mājas dūmvadā bija aizdegušies sodrēji, informēja VUGD.

Trīs ugunsgrēki pēdējo divu dienu laikā notikuši Jūrmalā. Sestdien Studentu ielā dega dārza māja 16 kvadrātmetru platībā un Zigfrīda Meierovica prospektā – atkritumi konteinerā. Savukārt svētdien pēcpusdienā Dubultu prospektā divstāvu dzīvojamās ēkas vannas istabā bija aizdegušies piekaramie griesti.

Glābēju palīdzība Jūrmalā bija nepieciešama vēl divos gadījumos. Sestdien Turaidas ielā no dzelzceļa sliedēm tika novilkta vieglā automašīna, bet Ezeru ielā no ceļa braucamās daļas aizvākts nolūzis koks.

VUGD joprojām aicina ikvienu iedzīvotāju būt atbildīgam par savu veselību un dzīvību – neriskēt un nekāpt uz ledus! Svētdien VUGD saņēma informāciju, ka Rīgā uz ezera ir redzama makšķerēšanas kaste un, iespējams, ūdenī ir ielūzis cilvēks. Glābēji kopā ar pašvaldības policijas glābējiem apsekoja potenciālo ielūšanas vietu un apmēram 300 metru attālumā no krasta atrada noslīkušu cilvēku, kuru nogādāja krastā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.