Menu
 

Siguldā kopīgas alkohola lietošanas laikā vīrietis mēģina noslepkavot savu paziņu Apriņķis.lv

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Valsts policija Foto - Valsts policija

Ceturtdien Valsts policijā tika saņemta telefonogramma, ka no pamestas privātmājas Siguldā ar miesas bojājumiem uz medicīnas iestādi ir nogādāts kāds vīrietis. Likumsargi uzsāka izmeklēšanu, lai noskaidrotu notikušā apstākļus.

Kā vēsta Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā, izrādījies, ka pamestā mājā kopīgi esot atpūtusies kompānija dažu cilvēku sastāvā. Tika lietoti arī alkoholiskie dzērieni. Starp diviem kompānijā esošiem vīriešiem izcēlies savstarpējs konflikts, kā rezultātā viens no viņiem dusmās paņēmis cirvi un ar to vairākas reizes iesitis otram pa galvu, pēc kā aizbēdzis projām no notikuma vietas. Nekavējoties tika izsaukts Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests, kas cietušo nogādāja medicīnas iestādē.

Veicot nepieciešamās izmeklēšanas darbības Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Siguldas iecirkņa darbinieki sadarbībā ar kolēģiem no Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvaldes aizturēja iespējamo vainīgo personu netālu no nozieguma vietas. Aizturētais vīrietis, kurš atradās stiprā alkohola reibumā, ir dzimis 1962. gadā un jau iepriekš nonācis policijas redzeslokā par mantiskiem noziegumiem.

Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess par slepkavības mēģinājumu. Par šādu noziegumu vīrietis var tikt sodīts ar mūža ieslodzījumu vai ar brīvības atņemšanu uz laiku no pieciem līdz 20 gadiem un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.

12. aprīlī aizturētajam vīrietim tiesa piemēroja drošības līdzekli – apcietinājumu. Cietušais atlabst ārstniecības iestādē.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.