Menu
 

Nedēļas sākumā Pierīgā notikušas četras avārijas ar cietušajiem

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto no arhīva Foto no arhīva

Kā liecina Valsts policijas informācija, nedēļas sākumā Pierīgā notikuši vairāki ceļu satiksmes negadījumi, tostarp ar cietušajiem: 29. aprīļa rītā Gaujas ielā Ādažos, otrdienas vakarā – Vītolu ielā Ādažos, kā arī Garkalnē, savukārt 1. maijā neilgi pēc pusnakts – Rīgas ielā Baldonē.

Bijušas arī avārijas, kurās cilvēki nav guvuši traumas: trīs – Ķekavas novada Baložos, pa divām – Ādažos un Garkalnes novadā (Berģos un Upesciemā), bet pa vienai – Salaspilī, Krimuldas novada Krimuldas pagastā, Stopiņu novada Dreiliņos un Ikšķiles novada Tīnūžu pagastā.

Nedēļas pirmajā pusē pieķerti vairāki autovadītāji, kuri sēdušies pie stūres reibumā: divi Jūrmalā, bet pa vienam – Salaspilī, Babītes novada Piņķos un Inčukalna novada Inčukalna pagastā.

Tāpat Pierīgā notikušas vairākas zādzības: Carnikavas novada Garupē nozagts transportlīdzeklis, Mārupē, Ikšķiles novada Tīnūžu pagastā, Krimuldas novada Lēdurgas pagastā un Carnikavas novada Garciemā veikta zādzība no transportlīdzekļa, savukārt Salaspilī un Babītes novada Piņķos nozagts velosipēds.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.