Menu
 

Ceļu satiksmes negadījumos cietuši 35 cilvēki

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Valsts policija Foto - Valsts policija

Negadījumiem bagāta bijusi aizvadītās nedēļas nogale Rīgas un Pierīgas ceļos – Valsts policija kopš piektdienas reģistrējusi 115 ceļu satiksmes negadījumus, kuros cietuši 35 cilvēki, viņu vidū trīs gājēji un desmit velosipēdisti.

Piektdien divas autoavārijas ar cietušajiem fiksētas Olaines novadā, pa vienai Mārupes novadā un Valtera prospektā Jūrmalā, sestdien – Robežnieku ielā un Lielajā ielā Mārupē, kā arī Pārolainē un Carnikavā.

Bez cietušajiem Pierīgā piektdien beigušies divi satiksmes negadījumi Mārupes novadā un pa vienam Ropažu, Garkalnes, Ķekavas, Olaines un Salaspils novados, sestdien – divi Salaspilī un pa vienam Babītes, Carnikavas, Ķekavas un Inčukalna novados, bet svētdien – divi Olaines novadā un pa vienam Ādažu novadā un Jūrmalā.

Ceļu policijas darbinieki aizturējuši 14 autovadītājus alkohola reibumā. Četri “dzērājšoferi” pieķerti Pierīgā – Ķekavas novada Dzērumos, Daugmales pagastā, Rubeņu ielā Salaspilī un Mārupes novada Vētrās. Par braukšanas ātruma pārsniegšanu Rīgas reģionā triju dienu laikā sastādīti 139 administratīvā pārkāpuma protokoli.

Triju dienu laikā policija reģistrējusi divas automašīnu un septiņas velosipēdu zādzības. Transporta līdzekļa zādzība fiksēta arī Vienības gatvē Mārupē.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.