Menu
 

Divu dienu laikā Pierīgā dzīvību zaudējuši divi autovadītāji Apriņķis.lv

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - instagram.com/sadursme Foto - instagram.com/sadursme

Kopš nedēļas sākuma ceļu policija Rīgas reģionā reģistrējusi 79 ceļu satiksmes negadījumus, kuros gājis bojā viens un miesas bojājumus guvuši 24 cilvēki. Cietušo vidū ir divi gājēji un pieci velosipēdisti.

Traģisks negadījums fiksēts pirmdien pēcpusdienā Ķekavas novada Plakanciemā, kur 1982.gadā dzimis vīrietis, vadot vieglo automašīnu “Lada”, nobrauca no ceļa braucamās daļas. Automašīnai apgāžoties, vadītājs gājis bojā. Šī Pierīgas ceļos bija otrā traģēdija divu dienu laikā – jau ziņots, ka svētdien Saulkrastos, vieglajai automašīnai ietriecoties kokā, gāja bojā 1985.gadā dzimis vīrietis.

Otrdien trīs ceļu satiksmes negadījumi ar cietušajiem reģistrēti Olaines novadā – Pēterniekos, Jaunolainē un Stacijas ielā Olainē. Pirmdien traumas gūtas arī negadījumā Dārza ielā Siguldā. Bez cietušajiem pirmdien un otrdien beigušies divi ceļu satiksmes negadījumi Ādažu, Olaines un Stopiņu novados, pa vienam – Babītē, Garkalnes novada Berģos, Vangažos, Strēlnieku ielā Siguldā un Dubultu prospektā Jūrmalā.

Ceļu policijas darbinieki pēdējo divu dienu laikā Rīgas reģionā aizturējuši četrus autovadītājus alkohola reibumā vai narkotisko vielu iespaidā, tostarp vienu Jūrmalā un vienu Carnikavas novada Mežciemā. Par braukšanas ātruma pārsniegšanu Rīgas reģionā divu dienu laikā sastādīti 109 administratīvā pārkāpuma protokoli, par agresīvu braukšanu – četri protokoli.

Rīgas reģionā kopš pirmdienas pastrādātās divas automašīnu zādzības un deviņas velosipēdu zādzības, arī viena Ikšķilē. Jūrmalā, Tērbatas un Slokas ielās, otrdien apzagti divi transporta līdzekļi.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.