Menu
 

Piektdiena, 05 Februāris 2021

Ar Covid-19 inficētais 30.janvārī braucis autobusos no Rīgas uz Baldoni un no Baldones uz Rīgu

Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) epidemiologi, veicot epidemioloģisko izmeklēšanu,  noskaidrojuši, ka pasažieris, kuram apstiprināta Covid-19 infekcija, 30. janvārī plkst. 8.40 braucis ar autobusu Rīga – Baldone – Vecumnieki (AS “Nordeka”  reisa nr. 7467) no Rīgas līdz Baldonei un plkst. 15.55 ar autobusu Vecumnieki – Baldone – Rīga (AS “Nordeka” reisa nr. 6847) no Baldones līdz Rīgai.

Lasīt vairāk...

Četri veidi, kā mājās līdzsvarot darbu un privāto dzīvi

"IKEA" pētījuma "Dzīve mājās" rezultāti liecina, ka valstī noteikto ierobežojumu laikā 34% Latvijas iedzīvotāju strādāja mājās. Katrs piektais labprāt turpinātu veikt savus darba pienākumus mājās arī turpmāk. Tomēr jāatzīst, ka ne vienmēr viss ir vienkārši – darbs no mājām var radīt grūtības koncentrēties un būt produktīvākiem. Cieš arī darba un privātās dzīves līdzsvars, 14% aptaujāto atzina, ka tas ir strauji pasliktinājies. Īpaši sarežģītā situācijā ir kuplas ģimenes, kas mitinās šauros mājokļos, tomēr interjera dizaineri zina – ar dažiem praktiskiem knifiem pat nelielu telpu ir iespējams iekārtot tā, lai līdzsvarotu darba un privāto dzīvi.

Lasīt vairāk...

Klātienes mācības 1. un 2.klašu skolēniem tomēr atliek, taču IZM izstrādās reģionālās pieejas principu klātienes mācību atsākšanai

Valdība piektdien lēma vēl neļaut 1. un 2.klašu skolēniem atgriezties klātienē, vienlaikus paredzot, ka Izglītības un zinātnes ministrija (IZM) izstrādās reģionālās pieejas principu klātienes mācību atsākšanai, preses konferencē žurnālistiem pavēstīja izglītības un zinātnes ministre ilga Šuplinska (JKP).

Lasīt vairāk...

Sestdien Latvijā sākas priekšvēlēšanu aģitācijas periods pirms pašvaldību vēlēšanām

6.februārī Latvijā sākas 120 dienu garais priekšvēlēšanu aģitācijas periods pirms pašvaldību vēlēšanām, kas ilgs līdz vēlēšanu dienai – 5. jūnijam. Šajā periodā noteikti priekšvēlēšanu aģitācijas ierobežojumi, tostarp attiecībā uz aģitācijas materiālu izvietošanu preses izdevumos, publiskajās vietās, internetā, kā arī elektroniskajos plašsaziņas līdzekļos.

Lasīt vairāk...

Aizliedz nebūtisku ieceļošanu Latvijā

Laika posmā no 11.februāra līdz 25.februārim Latvijā no Eiropas Savienības (ES), Eiropas Ekonomikas zonas (EEZ) valstīm, Šveices un Lielbritānijas drīkstēs ieceļot tikai neatliekamu un būtisku iemeslu dēļ, paredz valdībā apstiprinātie grozījumi rīkojumā "Par ārkārtējās situācijas izsludināšanu".

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.