Menu
 

Sestdiena, 07 Janvāris 2023

Kamaniņu braucēji Siguldā: divi zelti un sudrabs (papildināta)

  • Publicēts Sports

Lieliskus rezultātus, izmantojot mājas trases priekšrocības, labvēlīgus laikapstākļus un teicamu ledus kvalitāti, sasnieguši Latvijas kamaniņu braucēji Pasaules kausa izcīņas ceturtā posma sacensībās sestdien Siguldas trasē. Uzvaras divnieku ekipāžu sacensībās izcīnīja Mārtiņš Bots un Roberts Plūme, kā arī Anda Upīte un Sanija Ozoliņa, bet siguldiete Elīna Ieva Vītola ieguva sudraba medaļu dāmu konkurencē.

Lasīt vairāk...

Iepirkšanās internetā – mīti un to pārvarēšana

Pārtikas preču iegāde internetā ir strauji kļuvusi populāra, tomēr jāatzīst, ka liela daļa pircēju joprojām izvēlas doties uz fizisku veikalu, lai klātienē izvēlētos ikdienā tik ļoti nepieciešamos produktus un preces. Pārtikas un ikdienas interneta preču lielveikals “Barbora.lv” ir gatavs kliedēt populārākos mītus, aicinot spert soli komforta virzienā – pasūtīt ikdienas preces tiešsaistē.

Lasīt vairāk...

Atkal klāt aukstumpumpa. Kā to pareizi ārstēt un ko labāk nedarīt?

Aukstumpumpas mēdz parādīties pašos nepiemērotākajos brīžos, radot ne vien estētisku defektu, bet arī sāpes un diskomfortu. Aukstumpumpu izraisītāju – herpes vīrusu – pārnēsā līdz pat 90 % pasaules iedzīvotāju, un, lai gan ikdienā tas nav aktīvs, pazeminoties imunitātei, vīruss aktivizējas, izpaužoties kā herpes. Kādas ir aukstumpumpu attīstības stadijas, kā tās pareizi ārstēt un ko darīt noteikti nevajadzētu?

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.