Menu
 

Sēnītes posmā satiksmi šonedēļ pilnībā pārslēgs uz Siguldas virziena brauktuvi

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Latvijas Valsts ceļi Foto - Latvijas Valsts ceļi

Valsts autoceļu tīklā turpinās aktīva remontdarbu sezona, atjaunošana notiek uz vairākiem reģionālās nozīmes ceļiem, darbi turpinās arī uz Vidzemes šosejas (A2) Sēnītes posmā un uz Jūrmalas šosejas (A10), informē “Latvijas Valsts ceļi”.

Uz Vidzemes šosejas (A2) Sēnītes posmā šonedēļ plānots satiksmi pilnībā pārslēgt uz brauktuvi Siguldas virzienā, tā joprojām tiks organizēta pa vienu joslu katrā virzienā. Slēgta nobrauktuve no Vidzemes šosejas Valmieras virzienā un satiksme ir novirzīta uz rotācijas apli zem ceļa pārvadiem. Augstuma gabarīta ierobežojums rotācijas aplī zem pārvadiem 4,5 m.

Uz Jūrmalas šosejas (A10) slēgta brauktuve Jūrmalas virzienā. Satiksme pa divām joslām abos virzienos pārkārtota uz brauktuves Rīgas virzienā. Ātruma ierobežojums – 70 km/h. Nozīmīgi satiksmes organizācijas grozījumi krustojumā ar Rīgas apvedceļu A5.

Būvdarbu vietās LVC aicina ievērot satiksmes organizāciju, pagaidu luksoforu signālus un satiksmes regulētāju norādes, lai satiksme caur būvobjektiem noritētu raiti un nerastos sastrēgumi, jo būvobjektos transportlīdzekļiem nav iespējams samainīties vietām. Neievērojot satiksmes ierobežojumus, var izraisīt pamatīgus sastrēgumus un apgrūtināt braukšanu sev un citiem satiksmes dalībniekiem. 

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.