Menu
 

Noskaidros iedzīvotāju viedokli par VARAM piedāvāto Ķekavas novada teritorijas robežas grozīšanu

  • Autors:  LETA
Ilustrācija - Ķekavas novada pašvaldība Ilustrācija - Ķekavas novada pašvaldība

Pēc Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas (VARAM) iniciatīvas ceturtdien Ķekavas novada domes sēdē tika nolemts noskaidrot Ķekavas novada, jo īpaši, Plakanciema, Mellupu  un Dzērumu, iedzīvotāju viedokli par Ķekavas novada teritorijas daļas atdalīšanu un pievienošanu Olaines novadam atbilstoši VARAM sagatavotajam grafiskajam variantam.

VARAM piedāvājums ir atdalīt no Ķekavas novada Dzērumu, Plakanciema un Mellupu teritoriju pa Misas upi un to pievienot Olaines novadam, atgādina novada pašvaldībā.

Iedzīvotāju viedokļu noskaidrošana notiks četras nedēļas, sākot no paziņojuma publicēšanas Ķekavas novada pašvaldības informatīvajā biļetenā “Ķekavas Novads” 2019.gada novembra izdevumā, proti, no 12. novembra.

Šajā laikā iedzīvotāji varēs izteikt savu viedokli, aizpildot anketu, tajā atzīmējot sev vēlamo atbildi – atbalsta vai neatbalsta VARAM piedāvāto grafisko variantu. Tāpat varēs piedalīties iedzīvotāju sapulcē, kur tiks klātienē informēts par VARAM piedāvāto Ķekavas un Olaines novadu robežu grozīšanu ieceri, kā arī varēs iesniegt atsauksmes pašvaldības klientu apkalpošanas centros vai sūtot uz pašvaldības e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..

Gala ziņojums par iedzīvotāju viedokļa noskaidrošanas rezultātiem tiks izskatīts pēc iedzīvotāju viedokļa noskaidrošanas termiņa beigām un viedokļu apkopošanas nākamajā kārtējā Ķekavas novada domes Attīstības un uzņēmējdarbības atbalsta komitejā un Ķekavas novada domes sēdē.

Iegūtos rezultātus Ķekavas novada dome nosūtīs Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijai izvērtēšanai un tālākajam darbam.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.