Menu
 

Izsludina Ziemassvētku rotājumu konkursu "Uzmirdzi Ķekavas novadā"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Ķekavas novada pašvaldība Foto - Ķekavas novada pašvaldība

Trešo gadu pēc kārtas Ķekavas novada pašvaldība rīko Ziemassvētku rotājumu konkursu “Uzmirdzi Ķekavas novadā 2019”, kurā līdz 23. decembrim aicina novada iedzīvotājus un vietējos uzņēmumus pieteikt Ziemassvētku tematikai atbilstoši izrotātus objektus – dzīvojamās mājas, daudzdzīvokļu māju balkonus un lodžijas, uzņēmumu ēku fasādes, logus un skatlogus, kā arī Ziemassvētku egles.

Konkursa laureāti tiks paziņoti svinīgajā apbalvošanas ceremonijā 23. janvārī Rāmavas Depkina muižā. Kopējais balvu fonds ir 1930 eiro. Naudas balvas saņems trīs labākie dalībnieki katrā vērtēšanas kategorijā un papildu nomināciju uzvarētāji, bet “Iedzīvotāju simpātija” iegūs pārsteiguma balvu.

Ķekavas novada pašvaldība paudusi gandarījumu, ka ar katru gadu palielinās to cilvēku skaits, kuri ir gatavi palīdzēt novadam uzmirdzēt Ziemassvētku laikā un radīt īpašu svētku sajūtu gan sev, gan novada iedzīvotājiem un viesiem. Tāpēc novada dome arī šogad aicina pieteikties konkursam, kurā var piedalīties novada iedzīvotāji un uzņēmēji, kas atbilstoši Ziemassvētku tematikai izrotā kādu objektu, kas atrodas Ķekavas novada teritorijā.

Pieteiktie konkursa objekti tiks vērtēti piecās kategorijās:
- individuālās dzīvojamās mājas un to pagalmi;
- daudzdzīvokļu dzīvojamo māju balkoni un lodžijas;
- uzņēmumu vai sabiedrisko iestāžu ēkas un to piegulošās teritorijas;
- uzņēmumu vai sabiedrisko iestāžu logi un skatlogi;
- Ziemassvētku egle.

Visi pieteikumi pretendēs arī uz papildu nominācijām – vērtēšanas komisijas specbalvai un nominācijai “Iedzīvotāju simpātija”.

Dalību konkursam var pieteikt līdz 23. decembra plkst. 12.00,  iesniedzot pieteikumu, kas elektroniski pieejams interneta vietnē, kādā no pašvaldības Klientu apkalpošanas centriem Ķekavā, Baložos vai Daugmalē vai arī nosūtot uz e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..

Dalībnieki ir aicināti iesniegt vienu fotogrāfiju ar izrotāto svētku objektu, kura tiks izmantota nominācijas “Iedzīvotāju simpātija” interneta balsojumam un papildus līdz piecām fotogrāfijām, kas parāda rotājumus no dažādiem skatupunktiem, ļaujot caur bildēm apskatīt dekorāciju krāšņumu.  Fotogrāfijas var sūtīt uz e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..

2.un 3. janvārī, iepriekš informējot par apmeklējuma laiku, pieteiktos objektus apskatīs un novērtēs konkursa vērtēšanas komisija diennakts gaišajā vai tumšajā laikā atkarībā no pieteikumā norādītā rotājumu eksponēšanai paredzētā diennakts laika. Savukārt nominācijas “Iedzīvotāju simpātija” uzvarētājs tiks noteikts interneta balsojumā – par savu simpātiju varēs nobalsot pašvaldības mājaslapā, kā arī pašvaldības “Facebook” lapā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.