Menu
 

Janvārī izsolīs industriālās platības Carnikavas novada jaunajā uzņēmējdarbības parkā "Mežgarciems"

  • Autors:  LETA
Ilustrācija - carnikava.lv Ilustrācija - carnikava.lv

Janvārī plānots izsolīt industriālās platības Carnikavas novada jaunajā uzņēmējdarbības parkā "Mežgarciems", informēja "Mežgarciema" pārstāvji.

Uzņēmējdarbības parka pārstāvji norādīja, ka izsolē pieejamo septiņu zemesgabalu platība ir no 4192 līdz 11 657 kvadrātmetriem, un to sākumcena ir no 19 900 līdz 48 500 eiro.

Paredzēts, ka izsolē iegādātos apbūves gabalus no pašvaldības varēs izpirkt piecu gadu laikā, bet būvniecību tajos būs iespējams sākt uzreiz pēc iegādes.

Uzņēmējiem, pēc izsoles noteikumiem, 30 mēnešu laikā īpašumā būs jāuzbūvē ražotne, jāpiesaista investīcijas ne mazāk kā 500 000 eiro apmērā, kā arī jāizveido vismaz 15 jaunas darbavietas.

Pieteikties izsolei var līdz 2020.gada 7.janvārim, savukārt platību izsoles, kuras organizē Carnikavas novada dome, notiks 2020.gada 15. un 16.janvārī.

Kopumā projekta īstenošanā plānots radīt 205 jaunas darba vietas un investīcijās piesaistīt 10,5 miljonus eiro. Visus infrastruktūras būvdarbus paredzēts pabeigt līdz 2020.gada 5.maijam.

Projekts tiek īstenots ar Eiropas Reģionālās attīstības fonda atbalstu, un tā kopējās izmaksas ir 5 062 664 eiro.

Līdz šim uzņēmējdarbības un inovāciju parkā "Mežgarciems" pārdotas četras industriālās platības, liecina pašvaldības publiskotā informācija.

"Mežgarciems" atrodas priežu ieskautā teritorijā, 25 kilometru attālumā no Rīgas.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.