Menu
 

Noskaidroti Mārupes skaistākie dārzi

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - marupe.lv Foto - marupe.lv

Konkursa “Mārupes novada daiļdārzs 2019” komisija vasarā apbraukāja visus dārzus, vērtēja augu stādījumu kompozīcijas risinājumus, estētisko noformējumu, mazās dārza arhitektūras formas, īpašuma kopšanas kvalitāti, augu veselīgumu, oriģinalitāti jeb īpašuma savdabīgumu, kādas īpašas pazīmes vai atšķirības, kā arī pašu ieguldījumu un dārza kopiespaidu.

Šogad tituls “Mārupes novada daiļdārzs 2019” piešķirts Gundai Benefeldei, pavēstīja biedrības “Pierīgas Partnerība” valdes priekšsēdētāja Nadīna Millere. Konkursa uzvarētāja piemiņai saņēma mākslinieka Arvīda Endziņa izgatavotu balvu – lāpstiņu un 200 eiro naudas balvu.

Benefeldu ģimenes dārzs var lepoties ar skaistiem, veselīgiem un labi koptiem augiem, kuru krāšņumu izceļ mākslīgi veidots reljefs, daudzveidīgām rožu dobēm, kā arī gaumīgi iekārtotu ugunskura vietu un dažādiem dārza dizaina un ainavu elementiem. Goda vieta Benefeldu dārzā ierādīta Latvijas karogam, kas lepni plīvo mastā. Padomāts arī par praktiskām lietām – elegantās kastītēs izveidots sakņu un garšaugu dārzs.

100 eiro naudas balvu saņēma Monta Strēle un Trukšānu ģimene, bet 50 eiro naudas balvu – Dzubaku ģimene un Pikšēnu ģimene.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.