Menu
 

"Riekstukalns" pilnā apmērā darbību plāno ziemas sezonā

  • Autors:  LETA
Foto - riekstukalns.lv Foto - riekstukalns.lv

Neskatoties uz valdības lēmumu mīkstināt ierobežojumus pasākumu un atpūtas rīkošanai, Baldones novada atpūtas komplekss "Riekstukalns" pilnā apmērā darbību plāno atjaunot ziemas periodā, aģentūrai LETA pastāstīja "Riekstukalna" vadītājs Ervīns Kišuro.

Viņš norādīja, ka vasarā "Riekstukalns" arī turpinās darbu, taču līdz tam atpūtas komplekss vērtēs situāciju par ierobežojumiem cilvēku pulcēšanās skaitam.

Kā skaidroja Kišuro, patlaban nav skaidrība, ko nozīmē pulcēšanās līdz 25 cilvēkiem. Viņš atzīmēja, ka nepieciešams no valdības vai atbildīgās ministrijas precizēt, vai 25 cilvēki ir atļauti pie vienas atrakcijas vai 25 cilvēki visā atpūtas kompleksā. 

Tāpat Kišuro norādīja, ka atrakciju uzstādīšana var aizņemt pāris nedēļas, tāpēc konkrētu laiku, kad atpūtas komplekss būs atvērts vasaras ceļotājiem, vēl ir neskaidrs. "Ja vērsimies vaļā, noteikti visu vērsim vaļā," sacīja "Riekstukalna" vadītājs.

Vienlaikus viņš atklāja, ka atpūtas kompleksā, ievērojot visus ierobežojumus, ir iespējams spēlēt diskagolfu.

"Riekstukalna" pārvaldošais uzņēmums "Riekstu kalns" finanšu gadā no 2018.gada 1.novembra līdz 2019.gada 31.oktobrim, strādāja ar 1,175 miljonu eiro apgrozījumu un 224 764 eiro peļņu.

Kompānija reģistrēta 2003.gada jūnijā, un 'tās pamatkapitāls ir 2800 eiro. Kompānijas 40% kapitāls katram pieder Guntaram Paškevičam un Nilam Aleksam, 15% - Kišuro, 5% - Arvīdam Plintam.

LETA jau ziņoja, ka ceturtdien valdība nolēma, ka līdz ar Covid-19 dēļ ieviesto ierobežojumu mīkstināšanu tiek atļauti pasākumi līdz 25 cilvēkiem, savukārt to maksimālais pieļautais ilgums iekštelpās būs trīs stundas, kamēr uz āra pasākumiem laika limits neattieksies.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.