Menu
 

Gaujas pludmalē Siguldā darbu uzsākuši kārtībnieki – glābēji

  • Autors:  Sigulda.lv
Foto - Siguldas novada pašvaldība Foto - Siguldas novada pašvaldība

Siguldas novada pašvaldības policija informē, ka no 15. maija līdz 15. septembrim jau piekto gadu Siguldas pilsētas oficiālajā pludmalē pie Gaujas par atpūtnieku drošību rūpēsies pašvaldības policijas kārtībnieki – glābēji.

Peldsezonas laikā ik dienu no plkst. 10.00 līdz 22.00 glābēji sekos, lai kāds neapdraudētu savu vai citu cilvēku dzīvību un veselību – nepeldētu neatļautās vietās, nebrauktu ar ūdenstransportu tuvu peldvietai. Tāpat tiks uzraudzīta sabiedriskās kārtības noteikumu ievērošana peldvietā. Nepieciešamības gadījumā kārtībnieki glābēji sniegs pirmo medicīnisko palīdzību. Apmeklētāju drošībai izveidota trauksmes poga gadījumiem, ja nepieciešama steidzama glābēju palīdzība.

Rūpējoties par atpūtnieku ērtībām, pludmalē pie Gaujas pieejami piknika galdiņi ar soliem, atkritumu urnas un pārģērbšanās kabīne. Aktīvajai atpūtai volejbola laukumos pie Gaujas veikta seguma izlīdzināšana un kultivēšana. Ņemot vērā valstī izsludināto ārkārtējo situāciju un noteiktos ierobežojumus, pašvaldības policija atgādina, ka pludmalē vienlaicīgi drīkst atrasties kopā ne vairāk kā 25 personas, stingri ievērojot divu metru distancēšanos vienam no otra.

Par novērotiem pārkāpumiem iespējams ziņot Ppašvaldības policijai, zvanot uz diennakts tālruņa numuru 26160288 vai informējot atbildīgos speciālistus Siguldas mobilajā lietotnē sadaļā “Ziņo pašvaldības policijai”.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.