Menu
 

Siguldas novada bērnudārzos no 15. jūnija ēdināšanas pakalpojumus nodrošinās SIA "Arseja"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

No 15. jūnija ēdināšanas pakalpojumus Siguldas novada pašvaldības bērnudārzos “Ābelīte”, “Pīlādzītis”, “Ieviņa”, “Pasaciņa”, “Saulīte” un “Tornīši” sniegs SIA “Arseja”. Kā zināms, 9. jūnijā pašvaldība saņēma ēdinātāja SIA “Vectēvs” vēstuli par sadarbības pārtraukšanu – uzņēmējs skaidroja, ka to skārusi vīrusa Covid-19 izraisītā finansiālā krīze.

Pašvaldībā vēsta, ka pirmsskolas izglītības iestādēs vecākiem, kuru bērni apmeklēs bērnudārzu vasaras periodā, tuvākajā laikā tiks sagatavoti līgumi ar SIA “Arseja” par ēdināšanas pakalpojumu apmaksu. Maksa par ēdināšanas pakalpojumu paliek līdzšinējā – 3 eiro dienā. Tāpat kā līdz šim 10% atlaide pienāksies novadā deklarēto ģimeņu bērniem. Savukārt novada daudzbērnu ģimenēm atlaižu apmērs ir diferencēts.

Lai nodrošinātu ēdināšanas pakalpojuma nepārtrauktību, pašvaldība veica pārrunas ar uzņēmumiem SIA “Aniva” un SIA “Arseja”, kuri sniedz ēdināšanas pakalpojumus citās Siguldas novada izglītības iestādēs. Pašvaldības aicinājumam – nodrošināt ēdināšanas pakalpojumu pašvaldības bērnudārzos, līdz noslēgsies šobrīd izsludinātais ēdināšanas pakalpojuma iepirkums un tiks noslēgts jauns pakalpojuma līgums – atsaucās uzņēmums SIA “Arseja”, kas kopš 2016. gada sniedz ēdināšanas pakalpojumus Laurenču sākumskolā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.