Menu
 

Līgo svētku brīvdienās Rīgas sabiedriskajā transportā par brīvu braukt nevarēs

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Šogad Līgo svētku brīvdienās – 23. un 24.jūnijā – sabiedriskajā transportā nevarēs braukt bez maksas kā tas bijis iepriekšējos gadus, informē Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa. Vienlaikus spēkā būs visi noteiktie braukšanas atvieglojumi.

Lai neveicinātu drūzmēšanos un ievērotu valstī noteiktos ierobežojumus saistībā ar Covid-19 izplatību, pēc konsultācijām ar epidemiologiem šādu lēmumu 11.jūnijā pieņēma Rīgas domes pagaidu administrācija.

No 20.līdz 24.jūnijam sabiedriskais transports (autobusi, trolejbusi, tramvaji) galvaspilsētā kursēs pēc brīvdienu kustības saraksta. Šajā laika posmā sabiedriskajā transportā būs derīgas biļetes, kas paredzētas brīvdienām. Savukārt darba dienu biļetes minētajā laika posmā nedarbosies.

Sestdien, 20.jūnijā, un pirmdien, 22.jūnijā, klientu apkalpošanas centri strādās no plkst. 10.00 līdz plkst. 16.00, izņemot klientu apkalpošanas centru Brīvības ielā 49/53, kas šajās dienās būs slēgts. 21.jūnijā klientu apkalpošanas centra Spīķeru ielā 1 darba laiks būs no plkst. 10.00 līdz plkst. 16.00, visi pārējie klientu apkalpošanas centri būs slēgti.

23.un 24.jūnijā visi klientu apkalpošanas centri būs slēgti.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.