Menu
 

Mēnesi transportlīdzekļiem plāno slēgt Tērbatas ielu Rīgā, atvēlot to gājējiem un tirgotājiem

  • Autors:  LETA
Foto: pixabay.com Foto: pixabay.com

Rīgā no 15.jūlija līdz 16.augustam transportlīdzekļu satiksmei plānots slēgt teju visu Tērbatas ielu, atvēlot to gājējiem un tirgotājiem, kā arī kultūras pasākumu norisei, liecina Rīgas pašvaldības pagaidu administrācijas otrdienas sēdes darba kārtība.

Satiksmi Tērbatas ielā plānots slēgt 15.jūlija plkst.21.45 posmā no Elizabetes ielas līdz Matīsa ielai, kā arī no Matīsa ielas līdz iebrauktuvei Vidzemes tirgū. Izņēmums tiks attiecināts uz operatīvo un preču piegādes transportu, kā arī iedzīvotāju piekļuvi iekšpagalmiem. Transportlīdzekļi joprojām drīkstēs šķērsot ielu krustojumos. Tirdzniecībai un gājējiem ielu paredzēts nodot no 17.jūlija.

SIA "Rīgas satiksme" plānots uzdot slēgt 1.trolejbusa maršrutu, bet 316.ekspresbusa maršrutu virzienā uz Baznīcas ielu nodrošināt pa maršrutu līdz Merķeļa ielai un tālāk pa Brīvības bulvāri, Brīvības ielu, Dzirnavu ielu un tālāk pa pamatmaršrutu.

Izglītības, kultūras un sporta departamentam sadarbībā ar Rīgas Tūrisma attīstības biroju paredzēts uzdot sagatavot kultūras programmu. Tikmēr Mājokļu un vides departamentam plānots uzdot izvietot papildu atkritumu tvertnes, sanitāros konteinerus, roku dezinfekcijas punktus un citus drošības elementus, kas saistīti ar Covid-19 izplatības ierobežošanu.

Arī citām pašvaldības iestādēm un departamentiem būs jāveic dažādi darbi, lai nodrošinātu ielas slēgšanu, tirgotājiem nepieciešamos materiālus, drošu pasākumu norisi, tīrību u.c.

 
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.