Menu
 

Inčukalna novada domes priekšsēdētājs Nalivaiko iztur uzticības balsojumu

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Inčukalna novada domes ārkārtas sēdē tika lemts par septiņu domes deputātu parakstīto iesniegumu par domes priekšsēdētāja atbrīvošanu no amata. Ārkārtas domes sēdē piedalījās 14 no 15 Inčukalna novada domes deputātiem. Septiņiem deputātiem balsojot “par” un septiņiem balsojot “pret”, sagatavotais lēmuma projekts tika noraidīts, kā rezultātā Aivars Nalivaiko arī turpmāk pildīs Inčukalna novada domes priekšsēdētāja pienākumus.

Inčukalna novada pašvaldības Sabiedrisko attiecību daļas vadītājs Mārtiņš Pozņaks norāda, ka to deputātu grupas, kuri parakstīja minēto iesniegumu, pārstāvis Ivo Bernats pirms balsošanas nevēlējās uzsākt diskusijas par šāda lēmuma nepieciešamību, bet uzreiz piedāvāja balsot par neuzticības izteikšanu domes priekšsēdētājam.

“Diemžēl šāda opozīcijas deputātu rīcība neliecina par vēlmi sadarboties un veidot konstruktīvu domes darbu, bet dara visu, lai to dezorganizētu. Iespējams šāda rīcība ir saistīta ar vēlēšanu tuvošanos, kad mērķtiecīgi tiek nomelnoti politiskie konkurenti, tomēr, manuprāt, administratīvi teritoriālās reformas priekšvakarā apzināti kaitēt domes darbam ir vairāk nekā bezatbildīgi,” pēc notikušās ārkārtas domes sēdes uzsvēra Inčukalna novada domes priekšsēdētājs A.Nalivaiko.

Kā zināms, atbilstoši novadu reformai, pašreizējais Inčukalna novads turpmāk ietilps Siguldas novadā, bet Vangažu pilsēta – Ropažu novadā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.