Menu
 

Izveidots audiogids industriālajiem objektiem Ķekavas novadā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Publicitātes attēls Publicitātes attēls

Pavasarīgajā laikā, kad arvien vairāk tiek meklētas iespējas interesanti un aizraujoši pavadīt savu brīvo laiku, Ķekavas novada Tūrisma informācijas centrs piedāvā doties pastaigā, braukt ar velosipēdu vai automašīnu un klausīties audiogidu par Ķekavas novada industriālajiem objektiem.

Kā norāda Tūrisma informācijas centrā, industriālo objektu audiogids ir iespēja uzzināt interesantus stāstus par sešpadsmit nozīmīgiem industriāliem objektiem Ķekavas novadā. Stāsti klausītāju aizvedīs gan pagātnē, gan atspoguļos darbīgo Ķekavas novadu arī mūsdienās. Audiogids pastāstīs stāstu gan par Baložu kūdras ieguves aizsākumiem, gan par putnu fabrikas vēsturi, gan par Rīgas HES celtniecību un daudziem citiem novada objektiem.

Audiogids ir pieejams latviešu un angļu valodā. Stāstu maršrutu var sākt no jebkura audiogida punkta, un maršrutu var veidot pēc saviem ieskatiem, kā arī izbraucienos vai pastaigās doties vairākkārt, visus stāstus nenoklausoties vienā reizē. Dabā objekti nav atzīmēti un audiogids darbojas, izmantojot platformu "izi.TRAVEL", vēsta informācijas centra pārstāvji. Vairāk informācijas par audiogidu šeit.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.