Menu
 

Babītes pašvaldība par 1,3 miljoniem eiro plāno pirkt uzņēmējai Deičmanei piederošo bērnudārzu "Vinnijs"

  • Autors:  LETA
Foto - Babītes novada pašvaldība Foto - Babītes novada pašvaldība

Babītes novada dome plāno iegādāties uzņēmējai Regīnai Deičmanei piederošo SIA "Bērnudārzs Vinnijs" par 1,3 miljoniem eiro.

Kā liecina informācija pašvaldības mājaslapā, Babītes novada pašvaldība noslēgusi nodomu protokolu ar SIA "Bērnudārzs Vinnijs" par tam piederošā nekustamā īpašuma un ar to saistītā inventāra iegādi.

Nekustamo īpašumu Priežu ielā 3 veido ēka 2010 kvadrātmetru platībā un zemes gabals 6548 kvadrātmetru platībā. Nekustamajā īpašumā pašlaik atrodas privātā sākumskola "Vinnijs", kuru apmeklē vairāk nekā 140 pašvaldības administratīvajā teritorijā deklarēti bērni.

1.jūnijā Babītes novada domes sēdē tika nolemts slēgt nodomu protokolu ar SIA "Bērnudārzs Vinnijs", nosakot, ka gadījumā, ja pašvaldība noslēgs aizdevuma līgumu ar Valsts kasi, tiks slēgts pirkuma līgums par nekustamā īpašuma un ar to saistītā inventāra iegādi par cenu 1,3 miljoni eiro. Nodomu protokols ir spēkā līdz attiecīgā pirkuma līguma noslēgšanai vai līdz šī gada 31.decembrim.

Kā norāda pašvaldība, ja tā iegādāsies nekustamo īpašumu, tiks darīts viss, lai pēc iespējas mazinātu diskomfortu, kas saistībā ar radušos situāciju varētu rasties privātās izglītības iestādes audzēkņiem, vecākiem un darbiniekiem.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, SIA "Bērnudārzs Vinnijs" reģistrēta 2009.gadā.

Uzņēmums pērn strādājis ar 950 459 eiro apgrozījumu un 149 964 eiro peļņu.

SIA "Bērnudārzs Vinnijs" 100% kapitāla daļu pieder Regīnai Deičmanei.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.