Menu
 

Ķekavas novadā JV un LA/"Izaugsme" ieguvušas pa pieciem deputātu mandātiem

  • Autors:  LETA
Viktorija Baire. Foto - arhīvs Viktorija Baire. Foto - arhīvs

Jaunajā Ķekavas novadā vēlēšanās uzvarējusī pašreizējās pašvaldības vadītājas Viktorijas Baires pārstāvētā "Jaunā Vienotība" (JV) ieguvusi piecus no 19 deputātu mandātiem, liecina Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) mājaslapā publicētā informācija.

No JV Ķekavas novada domē ievēlēta Baire un līdzšinējā jeb "vecā" Ķekavas novada domes deputāti Andris Ceļmalnieks, Indra Priede, Arnolds Keisters un Juris Jerums.

Pieci deputāti būs arī "Latvijas attīstības"/"Izaugsmes" apvienotajam sarakstam, ko pārstāvēs "vecā" novada deputāti Juris Žilko un Gatis Līcis, futbola treneris Rihards Gorkšs, Baldones sporta kompleksa vadītājs Edgars Brigmanis un līdzšinējā Baldones novada domes deputāte Ineta Romanovska.

No Latvijas Reģionu apvienības (LRA) ievēlēti Baldones domes priekšsēdētāja vietniece Inese Jēkabsone, Baldones domes deputāte Karina Putniņa un SIA "Linlout" valdes loceklis Mārtiņš Logins.

Latvijas Zemnieku savienību Ķekavas novadā pārstāvēs deputāti Aigars Vītols un Voldemārs Pozņaks un Ķekavas pašvaldības sporta aģentūra direktore Dace Cīrule.

No Nacionālās apvienības "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un Brīvībai"/LNNK/Vidzemes partijas apvienotā saraksta ievēlēti Ķekavas novada domes deputāts Valts Variks un kooperatīvās sabiedrības "Kurland Honey" mārketinga direktore Kristīne Legzdiņa.

Jauno konservatīvo partiju (JKP) pārstāvēs tikai Tieslietu ministrijas parlamentārais sekretārs Andris Vītols. Tas ir ievērojams atbalsta kritums salīdzinājumā ar iepriekšējām pašvaldību vēlēšanās 2017.gadā, kad Ķekavā bija mazāks novads. Togad JKP uzvarēja un ieguva piecas vietas.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.