Menu
 

Ķekavas novadā četriem NVO projektiem piešķirti nepilni 12 000 eiro

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Ķekavas novada pašvaldība fizisko personu un nevalstisko organizāciju projektu atbalsta konkursā četriem projektiem piešķīrusi nepilnus 12 000 eiro, liecina informācija pašvaldības mājaslapā.

Biedrībai "Mežinieku apkaimes attīstībai" piešķirti 2896 eiro ceļa norāžu uz apkaimes vietām un sētām izgatavošanai un uzstādīšanai.

3000 eiro piešķirti biedrībai "Pats sev saimnieks", kas plāno veikt Rakaru ielas esošā apgaismojuma gaismas ķermeņu nomaiņu.

Biedrībai "Lāču iela" piešķirti 3000 eiro teritorijas labiekārtošanai un sporta elementu izvietošanai Baložos, Silāju ielā 5.

Vēl 3000 eiro piešķirti biedrībai "Gaismas 6" tehniskās dokumentācijas izstrādei drošas un sakārtotas vides izveidei pie daudzdzīvokļu mājas, ar nosacījumu, ka biedrībai jāveic asfalta atjaunošanas darbi līdz 30.novembrim.

Kā informē Attīstības un būvniecības pārvalde, projekta aktivitātes pretendentiem jārealizē Ķekavas novadā un ieguvējiem no projekta rezultātiem jābūt Ķekavas novada iedzīvotājiem. Projektu realizācijas termiņš visiem atbalstītajiem projektiem ir līdz šī gada novembra beigām.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.