Menu
 

Katlakalna pasta nodaļas klientiem Baložos izvietots "Latvijas pasta" pakomāts sūtījumu saņemšanai

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - "Latvijas pasts" Foto - "Latvijas pasts"

Noslēdzot vienu no posmiem sūtījumu ātrākai izsniegšanai pasta nodaļās, “Latvijas pasts” Ķekavas novada Baložos, Rīgas ielā 14, tirdzniecības centra “Mego” telpās, izvietojis astoņpadsmito sūtījumu izsniegšanas pakomātu. Pakomāts pieejams centra darbalaikā no plkst.7 līdz 23 katru dienu, un tajā visa veida vienkāršos sūtījumus varēs saņemt Katlakalna pasta nodaļas klienti.

Par sūtījumu saņemšanu Baložu pakomātā Katlakalna pasta nodaļas klientiem tiks piegādāti mobilie aicinājumi īsziņas formā, tāpēc “Latvijas pasts” lūdz klientus rūpīgi iepazīties ar uzņēmuma sūtīto īsziņu saturu, lai saprastu, vai sūtījums jāsaņem pasta nodaļā vai pakomātā Baložos.

Jaunajā pakomātā Katlakalna pasta nodaļas klienti varēs saņemt visa veida vienkāršos sūtījumus, kuriem nav nepieciešama pēcmaksa vai adresāta paraksts par sūtījuma saņemšanu – šādus sūtījumus turpinās izsniegt Katlakalna pasta nodaļa.

“Latvijas pasts” arī atgādina: noformējot sūtījumu, ir norādīt korektu un funkcionējošu adresāta mobilā tālruņa numuru, pievienojot to saņēmēja adresei, lai par sūtījuma saņemšanu būtu iespējams nosūtīt mobilās īsziņas aicinājumu.

Lai sūtījumu aprite būtu maksimāli raita, “Latvijas pasts” lūdz klientus sūtījumus no pakomāta izņemt, cik ātri iespējams, lai ļautu tos saņemt arī nākamajiem klientiem.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.