Menu
 

Babītes pašvaldības izsludinājusi iepirkumu atpūtas parka būvprojekta izstrādei

  • Autors:  LETA
Foto - babite.lv Foto - babite.lv

Babītes novada pašvaldības izsludinājusi zemsliekšņa iepirkumu atpūtas parka būvprojekta izstrādei, liecina informācija pašvaldības mājaslapā.

Labiekārtojamā teritorija atrodas nekustamajā īpašumā "Babītes ciems 1".

Projekta mērķis ir veidot pēc iespējas pārdomātāku, efektīvāku un ainaviskāku teritoriju Babītes ciemā. Teritorijas labiekārtošana veidojama, vērtējot apkārt esošos dabas elementus, teritoriju izmantošanu un iedzīvotāju vajadzības.

Projektētāja uzdevums būs rast labāko funkcionālāko, arhitektoniski un ainaviski iederīgu teritorijas attīstības risinājumu, kas paredz drošas, ilgtspējīgas un mūsdienīgas rekreācijas vides radīšanu.

Pašvaldība norādījusi, ka esošajā atpūtas parka teritorijā jaunveidojamie gājēju celiņi jāsavieno ar jau esošajiem celiņiem, jālabiekārto pieguļošā teritorija un Liepu alejas galā jāveido apgriešanās laukums automašīnām.

Projektā jāparedz asfaltēts piebraucamais ceļš uz atpūtas parku no Liepu alejas. Jāizveido atklāta tipa lietus ūdens novadīšanas sistēma.

Projektētājam piedāvājumā jāiekļauj multifunkcionāla velo un piedzīvojumu trase, jāparedz bērnu rotaļu laukums ar atpūtas kalniņš ziemā.

Atpūtas parkā jāparedz klusā atpūtas zona ar apstādījumiem, to nodalot no sporta zonas.

Pretendentam jābūt reģistrētam komercreģistrā, būvkomersantu reģistrā vai līdzvērtīgā reģistrā ārzemēs. Konkursa dalībniekiem jābūt pieredzei līdzvērtīgu pakalpojumu izpildē.

Pretendentam jāiesniedz viens piedāvājuma variants par visu darba apjomu, piedāvājuma cenā jāiekļauj visas iespējamās izmaksas, kas saistītas ar darbu izpildi, tai skaitā nepieciešamās izpētes izmaksas, ja tādas nepieciešamas, projekta saskaņošanas izmaksas, nodokļi, autoruzraudzība u.c.

Piedāvājumu iesniegšanas termiņš ir 28.jūnijs.

 
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.