Menu
 

Ķekavas mēra amata kandidāts Žilko pērn pašvaldībā nopelnījis vairāk nekā 10 000 eiro

  • Autors:  LETA
Foto - Ķekavas novada pašvaldība Foto - Ķekavas novada pašvaldība

Ķekavas mēra amata kandidāts Juris Žilko (AP/Izaugsme) pērn pašvaldībā nopelnījis vairāk nekā 10 000 eiro, liecina viņa iesniegtā amatpersonas deklarācija par pagājušo gadu.

Domē deputāts nopelnījis 10 066 eiro, vēl 3139 eiro viņš saņēmis kā pabalstu no Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras.

Aptuveni 1200 viņš saņēmis no datu apstrāde, uzturēšanas kompānijas SIA "Hopsaa", bet vēl mazākas summas no Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūras, SIA "Buts" un partijas "Izaugsme".

Žilko deklarējis 2005.gada izlaiduma automašīnu "Chysler Grand Voyager".

Mēra amata kandidātam nav kredītsaistību un uzkrājumu.

Pagājušajā gadā Žilko bez deputāta amata pienākumiem darbojies vērtēšanas komisijā finansējuma sadalei Ķekavas novada sportistiem, bijis valdes loceklis partijā "Izaugsme", kā arī deklarācijā norādījis, ka ir pašnodarbinātais.

LETA jau ziņoja, ka jaunajā Ķekavas novadā četru vēlēšanu sarakstu pārstāvji parakstījuši sadarbības memorandu. Par sadarbību vienojās "Latvijas attīstībai" un politiskā partija "Izaugsme" (LA/Izaugsme), Latvijas reģionu apvienība (LRA), Nacionālā apvienība un Vidzemes partija (NA/Vidzemes partija) un Jaunā konservatīvā partija (JKP).

Koalīcijas līdera lomu uzņēmies LA/Izaugsme kopīgais saraksts, kas par domes priekšsēdētāju virzīs Juri Žilko. Līdz ar šo vienošanos opozīcijā paliks līdzšinējā novadā valdošā partija "Jaunā vienotība" un pašreizējā Ķekavas novada domes priekšsēdētāja Viktorija Baire.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.