Menu
 

Sestdien atklās Siguldas pils paviljona trešo sezonu

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Sestdien, 10.jūlijā, no plkst. 16.00 Siguldas pils kvartālā ikviens aicināts uz pils paviljona trešās  sezonas atklāšanu, kurā šīs vasaras stilu varēs atrast "Dizaina tirgus" piedāvājumā, dažādu mākslinieku meistarklasēs, DJ Edgara Berča un grupas “Neon Saturdays” vakara koncertā, informēja kultūras centrā “Siguldas devons”.

Pasākumu norises laikā būs iespēja izbaudīt vasaras garšas kafejnīcā “Pils dārzs” un saldējumnīcā “Siguldas saldējums”. Ieeja būs bez maksas. Rīkotāji norāda, ka no plkst. 16.00 Dizaina tirgus apmeklētājiem ieeja bez ierobežojumiem. Savukārt ieeja koncertā no plkst. 19.00. Pils kvartāla teritorijā varēs atrasties apmeklētāji, kas ir veikuši pilnu vakcinācijas kursu, uzrādot derīgu Covid-19 vakcinācijas vai izslimošanas sertifikātu.

Arī turpmāk līdz pat pirmajai rudens elpai novadnieki un pilsētas viesi aicināti uz daudzveidīgu vasaras vakaru pavadīšanu. Pils pagalmu ar savas mūzikas neatkārtojamo atmosfēru piepildīs Aija Andrejeva un Jānis Aišpurs, Daumants Kalniņš, Aija Vītoliņa un Romāns Vendiņš, Katrīna Gupalo un elektroniskās mūzikas pārstāvis Oriole, duets “Meitenes”, kā arī grupas "Citi Zēni", "Dzelzs Vilks" un citi mūziķi.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.