Menu
 

Šonedēļ būvdarbi notiek 135 valsts ceļu posmos

  • Autors:  LETA
Foto - Latvijas Valsts ceļi Foto - Latvijas Valsts ceļi

Šonedēļ Latvijā būvdarbi notiek 135 valsts ceļu posmos, tāpēc autovadītājiem daudzviet jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem, informēja "Latvijas valsts ceļi".

Uz reģionālā ceļa starp Turaidu un Siguldu un uz Valmieras šosejas šonedēļ tiks ieviesti jauni luksoforu posmi, tāpēc nepieciešams plānot papildu laiku ceļam.

Lielākie satiksmes ierobežojumi uz valsts galvenajiem autoceļiem pašlaik noteikti uz Tallinas šosejas posmā no Vidzemes šosejas līdz Siguļiem, kur ātrums ierobežots līdz 70 kilometriem stundā (km/h) un paredzamais būvobjekta šķērsošanas laiks ir 25 minūtes, un posmā no Zvejniekciema līdz Duntei, kur ātrums ierobežots līdz 50 un 70 km/h, vienā posmā satiksmi organizē ar luksoforu un posma šķērsošana var prasīt 25 minūtes.

Tāpat darbi notiek uz Vidzemes šosejas, kur posmā no Smiltenes pagrieziena līdz Grundzālei notiek seguma atjaunošana, divos posmos satiksmi organizē ar luksoforu, ātruma ierobežojums 50 un 70 km/h un paredzamais remontposma šķērsošanas laiks ir 25 minūtes. Uz Valmieras šosejas posmā no Stalbes līdz krustojumam uz Kūdumu ieviests viens luksoforu posms, ātruma ierobežojums 50 un 70 km/h un paredzamais remontposma šķērsošanas laiks ir 30 minūtes.

Liepājas šosejas posmā no Skrundas līdz Kalvenei trīs posmos ir luksofors, ātrums ierobežots līdz 50 un 70 km/h un posma šķērsošanai nepieciešamas 40 minūtes. Uz Liepājas šosejas seguma atjaunošanas posmā Kalnciemā satiksmi organizē ar vienu luksoforu, ātruma ierobežojums 50 km/h, paredzamais remontdarbu šķērsošanas laiks ir 20 minūtes.

Autoceļa Jēkabpils-Rēzekne-Ludza posmā no Greiškāniem līdz Rīgas ielai ir pieci luksoforu posmi un ātruma ierobežojums 50 un 70 km/h. Posma šķērsošana var prasīt 45 minūtes. Savukārt uz autoceļa Rēzekne-Daugavpils ceļa segas pārbūves posmā no Rēzeknes līdz Bekšiem ieviesti četri luksofora posmi, tādēļ tā paredzamais šķērsošanas laiks ir 30 minūtes.

Būvdarbi notiek arī uz daudziem reģionālajiem ceļiem.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.