Menu
 

Siguldas novada dome piešķir 18 540 eiro dienas centra izbūvei Krimuldas pagasta Sunīšu ciemā

  • Autors:  LETA
Foto - google.lv Foto - google.lv

Siguldas novada domes deputāti piešķīruši 18 540 eiro papildu finansējumu dienas centra izbūvei Sunīšu ciemā, Krimuldas pagastā, informēja pašvaldībā.

Veicot katlumājas pārbūvi par dienas centru, konstatēta nepieciešamība pēc papildu darbu veikšanas, kas ietver dažādus demontāžas un montāžas darbus, kā arī dežuranta telpas izbūvi un citus darbus. Papildu darbu veikšanai piešķirts finansējums 18 540 eiro apmērā, nepieciešamos finanšu līdzekļus paredzot nākamā gada budžetā.

Lai radītu kvalitatīvu sociālo pakalpojumu pieejamību un brīvā laika pavadīšanas iespējas Krimuldas pagasta un tā apkārtnes iedzīvotājiem, Sunīšu ciemā pārbūvē katlumāju par dienas centru. Plānots, ka dienas centra kopējā platība būs 195,8 kvadrātmetri un tajā būs daudzfunkcionāla nodarbību zāle, amatu darbnīca, darba kabinets sociālā dienesta, kā arī dienas centra vadītājam un biedrības "Sarkanais krusts" darbinieku vajadzībām, noliktavas telpa, nodarbību telpa ar virtuves daļu, higiēnas telpa.

Būvdarbus par kopējo summu 284 378 eiro ar pievienotās vērtības nodokli veic SIA "Dakstiņu jumti". Tos plānots noslēgt šajā gadā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.