Menu
 

Ķekavas iedzīvotājiem piedāvā piedalīties darbā kādā no sešām pašvaldības komisijām

  • Autors:  LETA
Ilustrācija - Ķekavas novada pašvaldība Ilustrācija - Ķekavas novada pašvaldība

Ķekavas novada dome aicina iedzīvotājus līdz 23.novembrim pieteikt savu kandidatūru darbam kādā no sešām Ķekavas novada pašvaldības komisijām, informē pašvaldība.

Iedzīvotājiem būs iespēja darboties Sabiedrisko pakalpojumu maksas aprēķināšanas komisijā, kas izskata un dod atzinumus domei par sabiedrisko pakalpojumu maksas noteikšanu vai atcelšanu par komersanta sniegtajiem sabiedriskajiem ūdenssaimniecības pakalpojumiem.

Darbs Simbolikas komisijā paredz izskatīt iesniegumus un pieņem lēmumus par Ķekavas novada pašvaldības simbolikas lietošanas atļauju.

Vides un attīstības komisija saskaņo dabas aizsardzības un labiekārtotu apstādījumu prasības, rosina izmaiņas ar attīstību, vidi un labiekārtojumu saistīto normatīvo dokumentu izstrādē, iesaistās vīziju, programmu, projektu un citu plānošanas dokumentu izstrādē, kuri ietekmē Ķekavas novada dabas un vides mantojuma saglabāšanu un attīstību.

Iespējams arī pieteikties Ķekavas novada izglītības iestāžu audzēkņu un pedagogu naudas balvu piešķiršanas komisijā, kas izvērtē izglītības iestāžu pieteikumus naudas balvas piešķiršanai izglītības iestāžu audzēkņiem un pedagogiem un pieņem lēmumu par naudas balvas piešķiršanu vai atteikumu piešķirt naudas balvu.

Savukārt Administratīvajā komisijā būs jāizskata administratīvo pārkāpumu lietas par Ķekavas novada domes saistošo noteikumu pārkāpumiem, par administratīvajiem pārkāpumiem atbilstoši komisijai saistošajos nozaru likumos noteiktajai kompetencei.

Darbojoties Administratīvās komisijas Bērnu lietu apakškomisijā tās dalībniekiem būs jāizskata pārkāpuma pārbaudes materiāli vai administratīvo pārkāpumu lietas, kuras nosūtītas administratīvajai komisijai jautājuma izlemšanai par audzinoša rakstura piespiedu līdzekļu piemērošanu bērnam.

Iedzīvotājiem, kuri vēlas darboties kādā no komisijām, jāiesniedz iesniegums, dzīves un darba gājums un motivācijas vēstule, kas jānosūta elektroniski uz e-pastu "Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.".

Lai darbotos komisijā, nepieciešams derīgs Covid-19 sertifikāts.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.