Menu
 

Ādažu, Siguldas un Ropažu novados uzstādīti jauni pakomāti

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Turpinot pakomātu tīkla paplašināšanu, uzlabojumi “Omniva” pakalpojumu pieejamībā veikti Ādažu novadā, uzstādot jaunus pakomātus Kadagā un Gaujā. Jaunie pakomāti novadā izvietoti pie tirdzniecības centra “Kadaga” Elīzes ielā 7A un Gaujā, Mazās Stacijas ielā 2. Tajos būs pieejami secīgi 106 un 82 skapīši, informēja uzņēmumā.

Jaunie pakomāti priecē Ulbrokas, Garkalnes un Zaķumuižas iedzīvotājus, bet lielās noslodzes dēļ Ropažu pilsētas pakomātam palielināta ietilpība. Jaunie pakomāti Ropažu novadā izvietoti pie Ulbrokas “Top” veikala Institūta ielā 7, Garkalnes “Lats” veikala Vidzemes šosejā 13 un Zaķumuižā, Mežāres. Katrā būs pieejami attiecīgi 94, 107 un 106 skapīši. Savukārt līdzšinējam Ropažu “Lats” veikala pakomātam Rīgas ielā 12, palielinot ietilpību, būs pieejami 94 nodalījumi.

Siguldā jauns pakomāts ar 140 skapīšiem jau izvietots pie “Maxima” veikala Leona Paegles ielā 3, drīzumā pilsētā plānots uzstādīt vēl vienu jaunu iekārtu. Savukārt līdzšinējam Siguldas “Elvi” veikala pakomātam Vidus ielā 1 palielināta ietilpība līdz 254 nodalījumiem. Tāpat lielās noslodzes dēļ paplašināti arī esošie Mālpils “Top” veikala Pirts ielā 5 un Raganas “Elvi” veikala Tirgus ielā 10 pakomāti – turpmāk tajos būs pieejami secīgi 82 un 108 skapīši.

Viens no jaunumiem, kas nesen ieviests, ir vienam saņēmējam adresētu sūtījumu ievietošana vienā skapītī. Šis pakalpojums turpmāk tiks nodrošināts gadījumos, kad kurjers konstatēs, ka konkrētajā pakomātā jau atrodas šim tālruņa numuram adresēts neizņemts sūtījums. Tas attieksies uz visiem sūtījumiem – gan tiem, par kuriem apmaksa jau veikta, gan arī tiem, kam izvēlēta pēcapmaksa.

Šādā gadījumā paciņu saņēmējiem par katru sūtījumu tiks nosūtīta atsevišķa īsziņa, taču durvju atvēršanas kods būs viens un tas pats. Ievadot kodu, saņēmējs ekrānā redzēs sūtījumu skaitu, kas ievietoti skapītī. Skapītis tiks atvērts tikai pēc tam, kad paciņu saņēmējs apstiprinās, ka ir iepazinies ar informāciju par nodalījumā ievietoto sūtījumu daudzumu.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.