Menu
 

Jūrmala izsludina 16 tirdzniecības vietu nomas izsoli

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Jūrmalas pilsētas pašvaldība Foto - Jūrmalas pilsētas pašvaldība

Jūrmalas pašvaldība iznomās 15 tirdzniecības vietas Jūrmalas vēsturiskā centra daļā Jomas ielā, Turaidas ielā, Dzintaru mežaparkā un 5. līnijā, kā arī vienu tirdzniecības vietu Ķemeru vēsturiskajā parkā. Nomas tiesības var iegūt, piedaloties rakstiskā izsolē, un izsolē var piedalīties gan fiziskas, gan juridiskas personas. Kā informēja pilsētas domē, pieteikumus dalībai izsolē var iesniegt līdz 14. martam.

Jūrmalas vēsturiskajā centrā un Dzintaru mežaparkā potenciālajiem tirgotājiem nomai būs pieejamas deviņas tirdzniecības vietas Jūrmalas vēsturiskajā centrā, piecas – atpūtas teritorijā Dzintaru mežaparkā un viena tirdzniecības vieta 5. līnijā. Tās paredzētas tirdzniecībai ar saldējumu, riekstiem, augļiem un dārzeņiem, bezalkoholiskajiem dzērieniem, popkornu un cukurvati.

Ķemeru apkaimē iznomās tirdzniecības vietu atjaunotā Ķemeru vēsturiskā parka teritorijā – Mīlestības saliņas rotondas telpu 1. stāvā un ārtelpu 2. stāvā kopumā 42 kvadrātmetru platībā. Šeit būs atļauta tirdzniecība ar dzērieniem, iepriekš sagatavotiem ēdieniem un nepārtikas precēm – individuāli izgatavotiem mākslas un amatniecības priekšmetiem, suvenīriem ar Jūrmalas vai Latvijas tematiku. Plānots, ka tirdzniecības vieta būs pieejama nomniekam šā gada maijā.

Tirdzniecības vietu nomas periods ir līdz 2024. gada 31. decembrim.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.