Menu
 

No 15.marta Siguldā atkal būs iespējama pases un eID kartes noformēšana

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Pēc vairāk nekā divu mēnešu pārtraukuma Siguldas novada pašvaldības Pakalpojumu centrā Raiņa ielā 3, Siguldā, no 15. marta atgriezīsies Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes (PMLP) speciālisti, sniedzot iespēju iedzīvotājiem noformēt un saņemt pasi un personas apliecību jeb eID karti.

Pēc Siguldas novada pašvaldības vadības sarunām ar PMLP vadību, abpusēji vienojoties, tika rasts risinājums, kā turpmāk nodrošināt iedzīvotājiem nozīmīgo pakalpojumu – pases un eID kartes noformēšanu un izsniegšanu Siguldā, no vienas darbdienas apkalpošanu palielinot uz piecām darbdienām.

Kā vēsta pašvaldība, PMLP ir pieņēmusi darbā divus jaunus darbiniekus, tādējādi palielinot iepriekšējo pakalpojumu sniegšanas jaudu Siguldā, un turpmāk pakalpojumus būs iespējams saņemt ne tikai vienu reizi nedēļā, kā tas bija līdz pērnā gada nogalei, bet katru darbdienu. Tas sniegs iespēju daudz plašākam iedzīvotāju skaitam noformēt personu apliecinošos dokumentus.

PMLP pakalpojumu sniegs tikai pēc iepriekšēja pieraksta, ko iespējams veikt, zvanot uz Siguldas novada pašvaldības Pakalpojumu centra bezmaksas tālruņa numuru 80000388. Plānots, ka tuvākajos mēnešos būs iespējams veikt iepriekšēju pierakstu arī PMLP tiešsaistes pieraksta sistēmā.

Noformēt un saņemt pasi un eID karti pēc iepriekšēja pieraksta Siguldā no 15. marta būs iespējams šādos laikos: pirmdien plkst. 8.30–16.00; otrdien plkst. 8.30–15.00; trešdien plkst. 8.30–15.00; ceturtdien plkst.8.30–16.00; piektdien plkst. 8.30–13.30.

Savukārt noformēt un saņemt uzturēšanās atļaujas kartes var citās Pārvaldes nodaļās – Rīgā un Cēsīs. Plašāka informācija pieejama tīmekļa vietnē www.pmlp.gov.lv.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.