Menu
 

Uz Bauskas šosejas pirms Valdlauču krustojuma izmaiņas satiksmes organizācijā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - lvceli.lv Foto - lvceli.lv

Turpinoties Ķekavas apvedceļa būvdarbiem, no 23.marta uz Bauskas šosejas (A7) starp tirdzniecības centru “A7” un Valdlauču krustojumu (8.km) satiksmei slēgs joslu virzienā uz Bausku.

Kā vēsta VSIA “Latvijas Valsts ceļi”, divvirzienu satiksmi būvdarbu vietā nodrošinās pa otru braukšanas joslu un asfaltētu joslu tai līdzās, platuma ierobežojums – 3,5 m, braukšanas ātruma ierobežojums būvdarbu posmā – 50 km/h. Savukārt nākamnedēļ slēgs satiksmei abas joslas un satiksmi organizēs pa asfaltētu joslu līdzās A7. Autovadītāji tiek aicināti braukt uzmanīgi un ievērot ierobežojums.

“Latvijas Valsts ceļu” pārstāvji jau informēja, ka pavasarī Ķekavas apvedceļa būvdarbu dēļ tiks ieviesti satiksmes ierobežojumi un autovadītājiem, dodoties ārā no Rīgas vai iebraucot Rīgā pa Bauskas šoseju, būs jārēķinās ar ilgāku laiku ceļā. Lai mazinātu neērtības, tiks izbūvēti lokāli apbraucamie ceļi, pa kuriem tiks organizēta transporta kustība. Tāpat transportlīdzekļu vadītājiem jārēķinās, ka satiksmes organizācija būvdarbu laikā var bieži mainīties.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.