Menu
 

Apstiprināts jauns Mālpils pagasta ūdenssaimniecības pakalpojumu tariffs

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Ņemot vērā elektrības un degvielas izmaksu cenu pieaugumu, SIA “Norma-K” Siguldas novada pašvaldībā iesniedza jaunu ūdenssaimniecības pakalpojumu tarifu Mālpils pagastā. Tarifu apstiprinājusi Siguldas novada pašvaldības dome, un tas stāsies spēkā ar 1.maiju.

Kā skaidro novada pašvaldība, ūdenssaimniecības un kanalizācijas pakalpojumu tarifs netika mainīts septiņus gadus un tika piemērots pēc 2015. gadā apstiprinātā tarifa. Taču līdz ar straujo elektrības un degvielas izmaksu cenu pieaugumu, ir nepieciešams apstiprināt jaunu tarifu, lai nodrošinātu pakalpojuma sniegšanas rentabilitāti.

Ar maija sākumu jaunais Mālpils pagasta ūdenssaimniecības pakalpojumu tarifs būs 1,28 eiro kubikmetrā bez PVN (ar PVN 1,55 eiro kubikmetrā) un kanalizācija pakalpojumu tarifs 1,33 eiro kubikmetrā bez PVN (ar PVN 1,61 eiro kubikmetrā).

Maksājumu par sniegtajiem ūdenssaimniecības pakalpojumiem pakalpojuma sniedzējs aprēķina saskaņā ar pašvaldības noteikto maksu konkrētajā pašvaldības administratīvajā teritorijā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.