Menu
 

Siguldas novadā izsludināts projektu konkurss bērnu un jauniešu vasaras nometņu atbalstam

  • Autors:  LETA
Foto - sigulda.lv Foto - sigulda.lv

Uzlabojoties epidemioloģiskajai situācijai valstī, Siguldas novada pašvaldība 11.gadu izsludinājusi atklātu konkursu bērnu un jauniešu vasaras nometņu atbalstam, informēja pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Sindija Brikmane.

Vasaras nometņu mērķis ir veicināt bērnu un jauniešu saturīgu, lietderīgu brīvā laika pavadīšanu, popularizēt veselīgu dzīvesveidu, kā arī atbalstīt nevalstisko organizāciju un fizisko personu iniciatīvu bērnu un jauniešu brīvā laika organizēšanā. Projekta mērķauditorija ir Siguldas novadā deklarētie bērni un jaunieši vecumā no četriem līdz 18 gadiem.

Pieteikumi projektu konkursam bērnu un jauniešu vasaras nometņu atbalstam jāiesniedz līdz 8.aprīlim. Konkursa nolikums, pieteikuma veidlapa un atskaites veidlapa pieejamas pašvaldības mājaslapā.

Projekta pieteikumu var iesniegt personīgi pašvaldības Pakalpojumu centrā Raiņa ielā 3, Siguldā, nosūtot pa pastu vai elektroniskā formātā parakstītu ar e-parakstu uz e-pasta adresi "Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.".

Projekta pieteikums, kas saņemts pēc konkursa nolikumā noteiktā termiņa, netiks izskatīts.

Pašvaldība piešķir finansējumu līdz 70% no nometnes kopējām izmaksām, bet ne vairāk kā 1250 eiro vienai nometnei. Finansiālais atbalsts ir paredzēts nometnes dalībnieku - bērnu un jauniešu, kuru deklarētā dzīvesvietas adrese ir Siguldas novada administratīvajā teritorijā, - dalības nodrošināšanai nometnē. Precīzu finansējumu dalības maksai nosaka konkursa vērtēšanas komisija, pieņemot lēmumu par konkursa uzvarētāju un ņemot vērā piešķirtā finansējuma apmēru. Gadījumā, ja nometnē vienlaicīgi piedalās bērni un jaunieši no citām pašvaldībām, pašvaldības piešķirtais finansiālais atbalsts izmantojams tikai Siguldas novada pašvaldībā deklarēto dalībnieku dalības nodrošināšanai nometnē.

Konkursam pieteiktos projektus izvērtē konkursa vērtēšanas komisija. Gadījumos, kad normatīvie akti neatļauj nometņu īstenošanu vai to īstenošanai ir noteikti ierobežojumi pēc konkursa rezultātu apstiprināšanas, pašvaldības Izglītības, kultūras un jaunatnes lietu komiteja var lemt par nometnes īstenošanas termiņa pagarinājumu kalendārā gada laikā.

 
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.