Menu
 

Ķekavā gaidāms Augusta tirgus un militārās tehnikas izstāde

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - pixabay.com un www.facebook.com/KekavasNovads Foto - pixabay.com un www.facebook.com/KekavasNovads

21.augustā Ķekavā norisināsies Augusta tirgus, un tirgus laikā notiks Latvijas Republikas Zemessardzes un Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) tehnikas izstāde, informē Ķekavas novada pašvaldībā.

No plkst.9.00 pie Doles Tautas nama Ķekavā notiks Augusta tirgus, kas pulcēs ap 100 tirgotāju. Tirgū varēs iegādāties amatnieku darinājumus, mājražotāju gardumus, stādus, apģērbus, apavus un citas noderīgas lietas mājai un ģimenei. Tirgotāji sabrauks no visām Latvijas malām, būs arī Ķekavas novada gardumu gatavotāji, amatniecības meistari un stādu audzētāji. Tirgus darbosies līdz plkst.14.00.

Turpat blakus – stāvlaukumā pie Ķekavas vidusskolas peldbaseina – notiks Zemessardzes 17.kaujas atbalsta bataljona un NATO paplašinātas klātbūtnes kaujas grupas ieroču un tehnikas izstāde, kā arī VUGD glābšanas aprīkojuma un Reģionālās pašvaldības policijas aprīkojuma izstāde. Pilsētas iedzīvotāji un viesi varēs aplūkot Zemessardzes, VUGD un Reģionālās pašvaldības policijas aprīkojumu un uzdot sev interesējošos jautājumus. Izstāde apskatāma bez maksas, norāda pašvaldībā.

Ķekavas novada iedzīvotāji tiek aicināti neuztraukties, redzot pārvietojamies militāro tehniku pilsētas teritorijā. Tāpat pašvaldības pārstāvji informē, ka sakarā ar Augusta tirgu un militārās tehnikas izstādi Ķekavas pilsētā no 21.augusta plkst.6.00 līdz 15.00 tiks slēgta Skolas iela visā tās garumā un no 20.augusta plkst.20.00 līdz 21.augusta plkst.17.00 tiks slēgts stāvlaukums pie Ķekavas vidusskolas peldbaseina. Autovadītāji tie lūgti automašīnas novietot citur.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.