Menu
 

Esošos un topošos Pierīgas gidus aicina uz apmācībām

  • Autors:  Apriņķis.lv
Esošos un topošos Pierīgas gidus aicina uz apmācībām Foto: pixabay.com

Projekta “Tūrisms kopā” ietvaros esošie un topošie Pierīgas gidi tiek aicināti uz pasākumu ciklu “Pierīgas gidu apmācības”: 23. oktobrī Ezerkrastos, Ozolniekos, Ozolnieku novadā, 30. oktobrī Rāmavas Depkina muižā Ķekavas novadā un 6. novembrī Babītes novada kultūrizglītības centra filiālē “Vietvalži” Salas pagastā, Babītes novadā.

Apmācībās gidi iepazīs sešus Pierīgas novadus (Ķekavas, Mārupes, Olaines, Babītes, Ozolnieku, Jelgavas), izstrādāto tūrisma attīstības stratēģiju un tematiskos maršrutus. Praktiskās nodarbībās varēs uzzināt, kāds ir gida profils, specializācija Pierīgā, kā arī iepazīsies ar gidu Jāni Zariņu no “Pargajieni.lv”. Radošās aktivitātēs tiks veidota gidu savstarpējā sadarbībā, bet noslēgumā – radītas Pierīgas gidu vizītkartes kopā ar “Tues.lv” komandu, informē Babītes novada pašvaldībā.

Pasākumu cikla “Gidu apmācības” beigās tiks izsniegtas apliecības par veiksmīgu apmācību beigšanu. Apliecība tiks izsniegta tikai tiem, kuri būs apmeklējuši visas trīs dienas. Informācija par gidiem tiks publicēta pašvaldību un partnerību tīmekļvietnēs.

Apmācību dalībnieku skaits ir līdz 20 cilvēkiem. Prioritāte ir gidiem no sadarbības pašvaldībām – Babītes, Jelgavas, Mārupes, Ķekavas, Olaines un Ozolnieku novada. Plašāka informācija un pieteikšanās šeit.

Projektu "Tūrisms kopā" īsteno biedrība "Pierīgas partnerība" kopā ar biedrību "Lauku partnerība "Lielupe"", partnerība "Daugavkrasts" un Babītes, Mārupes, Olaines, Ķekavas, Ozolnieku un Jelgavas novada pašvaldība Lauku attīstības programmas 2014.–2020. gadam pasākumā “Starpteritoriālā un starpvalstu sadarbība”, vēsta Babītes novada pašvaldībā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.