Menu
 

Siguldā svētku sajūtu radīs Brīvprātīgo ugunsdzēsēju biedrības

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Siguldas novada pašvaldība Foto - Siguldas novada pašvaldība

Lai radītu svētku noskaņu un atgādinātu par ugunsdrošību, piektdien, 23.decembrī, Inčukalna Brīvprātīgo ugunsdzēsēju biedrības Inčukalna daļa, Vangažu postenis un Inciema postenis, kā arī Lēdurgas Brīvprātīgo ugunsdzēsēju biedrība iepriecinās Siguldas pilsētas iedzīvotājus un dosies svētku braucienā ar izdekorētām ugunsdzēsēju mašīnām. Paredzēts, ka tajā piedalīsies vismaz piecas izdekorētas ugunsdzēsēju mašīnas.

Kā informēja Siguldas novada pašvaldībā, brauciens sāksies no Turaidas puses Raiņa ielā plkst. 19.00 un noslēgsies Siguldas dzelzceļa stacijas laukumā ap plkst. 20.00, kur Brīvprātīgo ugunsdzēsēju biedrības uzkavēsies līdz plkst. 20.30 (ierašanās laiki norādīti aptuveni).

Maršruts: Raiņa iela–Ausekļa iela–Stacijas iela–Gāles iela–Lauku iela–Jūdažu iela–Helmaņa iela–Zinātnes iela–Pulkveža Brieža iela–Vidzemes šoseja–Rūdolfa Blaumaņa iela–Parka iela–Krišjāņa Barona iela–Dārza iela–Televīzijas iela–Līvkalna iela–Pils iela–Leona Paegles iela–Lāčplēša iela–Ziedu iela–Lakstīgalas iela–Pils iela–Siguldas dzelzceļa stacijas laukums. Aptuvenais maršruta laiks ir 50 minūtes.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.