Menu
 

Janvārī veiktas nelielas izmaiņas vairāku Pierīgas reģionālo autobusu maršrutos

Foto - Autotransporta direkcija Foto - Autotransporta direkcija

Janvārī veiktas nelielas izmaiņas vairāku reģionālo autobusu reisu izpildēs dažos maršrutos Pierīgā, informēja Autotransporta direkcijas pārstāvji.

No janvāra reģionālo autobusu maršrutā Nr.7959 Rīga-Kalnciems agrais rīta reiss darba dienās no Rīgas atiet 10 minūtes agrāk nekā iepriekš - plkst.5, saistībā ar to pieturā "Standarts" reiss arī tiek uzsākts agrāk - plkst.6 nevis kā iepriekš - plkst.6.15.

Maršrutā Nr.6847 Rīga-Baldone turpmāk darba dienās vakara reiss no Baldones tiks izpildīts 15 minūtes vēlāk - plkst.20.10. Turklāt, tā kā vakarā satiksme ir mazāk intensīva, vakara reisā autobuss, no Baldones izbraucot plkst.22.25, galapunktā nokļūs piecas minūtes ātrāk - plkst.23.10, jo tiek samazināts kopējais reisa izpildes laiks.

Saistībā ar izglītības iestādes Gaismas internātpamatskola pārsaukšanu par pamatskolu tika mainīts arī nosaukums netālu esošajai reģionālo autobusu pieturvietai, kas atrodas Stopiņu novada Kaudzīšu ielā 42. Turpmāk kustību sarakstos minētā pietura būs atrodama ar nosaukumu Gaismas pamatskola, kas būs saistoša, piemēram, reģionālo autobusu maršruta Nr.5777 Rīga-DS Getliņi-Salaspils pasažieriem.

Reģionālā sabiedriskā transporta pakalpojumus minētajos maršrutos nodrošina AS "Nordeka". Izmaiņas Autotransporta direkcija saskaņojusi ar Rīgas un Zemgales plānošanas reģioniem.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.