Logo
Drukāt šo lapu

Izsludināts iepirkums Baložu vidusskolas piebūves būvdarbiem

Izsludināts iepirkums Baložu vidusskolas piebūves būvdarbiem Foto: www.kekava.lv

Lai atlasītu pretendentus Baložu vidusskolas piebūves izbūves un sporta laukuma pārbūves darbu veikšanai, Ķekavas novada pašvaldība izsludinājusi iepirkuma konkursa 1. kārtu. Pieteikumus kandidāti var iesniegt līdz 2018. gada 21. decembrim plkst. 10.30, informē Ķekavas novada pašvaldības Attīstības un būvniecības pārvaldē.

Ķekavas novada pašvaldības projektam "Ķekavas vidusskolas un Baložu vidusskolas mācību vides uzlabošana" ir saskaņota iepirkuma dokumentācijas pirmspārbaude ar Iepirkumu uzraudzības biroju un izsludināta konkursa 1. kārta "Baložu vidusskolas piebūves izbūve un sporta laukuma pārbūve" – pretendentu atlase būvdarbu veikšanai.

Informācija par konkursu ir nosūtīta Eiropas Savienības Publikāciju birojam publicēšanai "Eiropas Savienības Oficiālajā Vēstnesī". Visa informācija par konkursu, kā arī konkursa dokumentācija ir pieejama Elektronisko iepirkumu sistēmas e-konkursu apakšsistēmas vietnē. Plānotais projekta realizēšanas laiks ir līdz 2020. gada decembra beigām, norāda pašvaldības pārstāvji.

Projekta "Ķekavas vidusskolas un Baložu vidusskolas mācību vides uzlabošana" mērķis ir uzlabot mācību vidi abās novada vidusskolās un atrisināt problēmas saistībā ar izglītojamo mācību vietu trūkumu Baložu vidusskolā. Projekts paredz Ķekavas vidusskolā ieviest mūsdienīgus informācijas un komunikāciju tehnoloģiju risinājumus, tajā skaitā ierīkojot mobilās darba vietas izglītojamajiem darbam ar datoru (piecas mobilās datorklases).

Savukārt Baložu vidusskolā tiks izbūvēta piebūve divos stāvos 280 izglītojamajiem. Skolas 1. stāvā plānots izbūvēt divas mācību klašu telpas (angļu un latviešu valodas apmācībām, dalītajām klasēm), divas grupu stundu telpas ar maināmām sienām, skolotāju telpu, aktu zāli ar paaugstinājumu, sanitāros mezglus un palīgtelpas (siltummezgls, noliktavas inventāra novietnei, garderobe, ģērbtuves, gaiteņi u.c.). Ēkas 2. stāvā izbūvēs astoņas mācību klašu telpas, divas skolotāju telpas, ventkameru, palīgtelpas (inventāra novietnei, gaiteņi u.c.), nodrošinot ergonomisku mācību vidi. Skolā tiks ieviesti arī informācijas un komunikāciju tehnoloģiju risinājumi, tostarp ierīkojot mobilās darba vietas izglītojamajiem darbam ar datoru (piecas mobilās datorklases). Projektā paredzēta divu jaunu dabaszinātņu (fizika, ķīmija) kabinetu iekārtošana, esošā sporta laukuma pārbūve atbilstoši normatīvo aktu, izglītības programmas “Sports” un interešu izglītības programmu prasībām, vēsta pašvaldībā.

Visas tiesības aizsragātas © apriņķis.lv 2024