Menu
 

Jūrmalā mainīsies autobusu kustības saraksti

  • Autors:  Apriņķis.lv
Jūrmalā mainīsies autobusu kustības saraksti Publicitātes foto

No 17. decembra SIA “Jūrmalas autobusu satiksme” (JAS) atsevišķos maršrutos autobusi kursēs biežāk, lai nodrošinātu jūrmalniekiem un pilsētas viesiem sabiedriskā transporta pieejamību. Daži autobusu reisi tiks pielāgoti vilciena kursēšanas grafikam, lai uzlabotu pārsēšanās iespējas.

Izmaiņas darba dienās un brīvdienās tiks veiktas visos JAS maršrutos – 1., 3., 4., 5., 6. un 7., informē SIA “Jūrmalas autobusu satiksme” sabiedrisko attiecību speciāliste Maija Lazdiņa.

1. maršruta “Buļļuciems–Bulduri” darba dienu un brīvdienu saraksti tiks pielāgoti 4. un 5. maršruta autobusu sarakstiem. Brīvdienās autobuss no Buļļuciema plkst. 17.17 turpmāk brauks līdz Viestura ielai (“Rimi Lielupe”).

3. maršrutā “Bulduru stacija–Valteri–Kauguri” atsevišķi reisi darba dienu vakaros un brīvdienās tiks mainīti. Tos pielāgojot vilciena kustības sarakstam, tiks uzlabotas pasažieru pārsēšanās iespējas no autobusa uz vilcienu un otrādi, norāda uzņēmuma pārstāve.

4. maršrutā “Bulduri–Slokas stacija” pēc pasažieru ierosinājumiem darba dienu vakaros no plkst. 18.00 līdz 19.00, kā arī brīvdienās tiks palielināts reisu skaits, lai nodrošinātu visiem sabiedriskā transporta pieejamību.

5. maršrutā (ekspresis) “Bulduri–Ķemeru stacija” brīvdienās tiks palielināts reisu skaits līdz Ķemeru stacijai. Ņemot vērā, ka ziemas sezonā ir mazs skaits pasažieru, kuri izmanto pagarināto maršrutu līdz Ķemeru kapiem, turpmāk pagarinātie reisi tiks izpildīti no 16. oktobra līdz 30. novembrim un no 1. marta līdz 31. martam, teic M. Lazdiņa.

Izmaiņas veiktas arī 6. maršrutā “Slokas AO–Ķemeru stacija” darba dienu un brīvdienu sarakstos, kā arī 7. maršruta brīvdienu sarakstā. Ar jaunajiem sarakstiem pasažieri varēs iepazīties no 12.12.2018. JAS mājaslapā www.jurmalassatiksme.lv sadaļā “Kustības saraksti”. Jaunie saraksti būs atzīmēti ar datumu – 17.12.2018.

SIA “Jūrmalas autobusu satiksme” sabiedriskā transporta pakalpojumus Jūrmalas pilsētā nodrošina kopš 1958. gada. Šobrīd septiņos pilsētas maršrutos kursē 23 autobusi un minibusi, vēsta M. Lazdiņa.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.