Logo
Drukāt šo lapu

Kauguros būs publiskā slidotava

Kauguros būs publiskā slidotava Foto: Jūrmalas pilsētas dome

Jūrmalniekiem būs vēl vairāk iespēju sportiskām aktivitātēm ziemā – pie Kauguru tirgus Skolas ielā 40 būs publiskā slidotava. Tā plānota 600 kvadrātmetru platībā. 

Tiklīdz būs pabeigti darbi un būs atbilstīgi laikapstākļi, tiks uzliets ledus. Ledus noturību nodrošinās saldēšanas iekārtas, līdz ar to šeit varēs slidot laikā, kad āra temperatūra nepārsniegs +5 grādus, informē Jūrmalas pilsētas domē.

Mazāko apmeklētāju drošai slidošanai tiks piedāvāts inventārs slidotprasmju apgūšanai un aizsargķiveres. Jaunieši noteikti izbaudīs slidošanu zem klajas debess ar disko apgaismojumu populārās mūzikas pavadījumā. Plānots, ka atkarībā no laikapstākļiem slidotava darbosies līdz marta vidum darbdienās no plkst. 12.00 līdz 22.00, bet brīvdienās, svētku dienās un skolēnu brīvlaikā – no plkst. 10.00 līdz 22.00.

Kā norāda domes pārstāvji, slidotavas apmeklējums visiem slidotgribētājiem būs bez maksas, un uz to varēs nākt gan ar savām slidām, gan arī tās iznomāt. Slidu un slidošanas inventāra noma ar “Jūrmalas iedzīvotāja karti” un Jūrmalas skolēna apliecību būs bez maksas, savukārt citiem interesentiem: slidas 1,50 eiro, pārējais inventārs – 1 eiro. 

Visas tiesības aizsragātas © apriņķis.lv 2024