Menu
 

Atklās publisko slidotavu pie Siguldas Sporta centra

  • Autors:  Apriņķis.lv
Atklās publisko slidotavu pie Siguldas Sporta centra Foto: www.sigulda.lv

Iestājoties atbilstošiem laikapstākļiem un salam, kopš pagājušās nedēļas Siguldas novada pašvaldība sadarbībā ar SIA "Siguldas Sporta serviss" darbiniekiem un brīvprātīgajiem novadniekiem izveidojusi publisko slidotavu stadionā pie Siguldas Sporta centra.

Apgaismotā un ar apskaņošanas sistēmu aprīkotā slidotava, kas izveidota uz 250 metrus garā stadiona skrejceļa, lieliem un maziem slidotgribētājiem būs atvērta no trešdienas, 9. janvāra, plkst. 12.00. Slidotavas darba laiks turpmāk būs no plkst. 12.00 līdz 22.00, lai nakts un rīta stundās varētu veikt slidotavas atjaunošanas un uzturēšanas darbus. Turpinoties ziemai labvēlīgiem laikapstākļiem, stadiona vidū tiks izveidots arī atsevišķs hokeja laukums, informē Siguldas novada pašvaldībā.

Slidotavas izmantošana būs bez maksas. Plānots, ka drīzumā turpat darbosies arī slidu noma. Ar Siguldas pilsētas publiskās slidotavas kārtības noteikumiem var iepazīties šeit.

Publiskā slidotava ir solis pretim vīzijai par kvalitatīvu un apjumtu slidotavu ar saldēšanas sistēmu, kas būtu pieejama ikkatram interesentam arī tad, kad laikapstākļi nav slidošanai piemēroti. Šobrīd tiek izstrādāts slidotavas mets, lai jau turpmākajos gados, sarunās ar iedzīvotājiem atrodot piemērotāko vietu, uzsāktu tās būvniecību, norāda pašvaldības pārstāvji.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.