Menu
 

Netālu no Zolitūdes stacijas uz dzelzceļa sliedēm negadījumā gājis bojā jaunietis

  • Autors:  Apriņķis.lv
Netālu no Zolitūdes stacijas uz dzelzceļa sliedēm negadījumā gājis bojā jaunietis Foto - arhīvs

Ceturtdien ap plkst. 8.20 Rīgā, netālu no Zolitūdes stacijas, notika negadījums – zem vilciena pakļuva nepilngadīgs jaunietis, kurš notikuma vietā no gūtajām traumām gāja bojā. Vilcienu kustība tika apturēta, un negadījuma vietā ieradās Valsts policija, lai veiktu nepieciešamās darbības.

Pēc sākotnējās informācijas bojā gājušais jaunietis šķērsoja vilciena sliežu ceļu pa gājēju pāreju, nepamanot, ka tuvojas vilciens. Vairāki aculiecinieki policijai norādīja, ka jaunietis nav reaģējis uz apkārtējo saucieniem par tuvojošos vilcienu, kā arī neesot reaģējis uz vilciena skaņas signālu, kā rezultātā pakļuvis zem tā.

Lai noskaidrotu precīzus notikušā apstākļus, Valsts policijā ierosināts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 13.nodaļas, proti, par noziedzīgu nodarījumu pret personas veselību, tāpat nozīmētas ekspertīzes.

Pēc notikuma vietas apskatē veiktajām sākotnējām darbībām vilcienu kustība tika atjaunota ap plkst. 10.30, un, piemēram, vilciens Nr.6510 Tukums2 – Rīga, kam gala stacijā bija jāpienāk plkst. 8.28, atsāka kustību ar divu stundu un 15 minūšu kavējumu.

Valsts policija apzinās, ka, apturot vilcienu kustību, iedzīvotājiem tika radītas neērtības, taču vērš uzmanību, ka šādās ārkārtas situācijās tas tiek darīts, lai veiktu precīzi fiksēt notikušā apstākļus.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.