Menu
 

Siguldas novadā pabeigta Mores Amatu mājas pārbūves projekta pirmā kārta

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Siguldas novada pašvaldība Foto - Siguldas novada pašvaldība

Noslēgusies Mores Amatu mājas pārbūves projekta I kārta – sociālo pakalpojumu centra izveide Siguldas novada Mores pagastā. Turpmāk Sociālo pakalpojumu centrā, kas izveidots kādreizējās Mores pagasta katlumājas telpās, varēs izmantot dušu, veļasmašīnu un veļas žāvētāju ģimenes vai personas ar trūcīgas vai maznodrošinātas personas statusu, personas pensijas vecumā, ģimenes, kurās ir personas ar funkcionāliem traucējumiem, kā arī ģimenes un personas krīzes situācijā.

Kā vēsta novada pašvaldība, jaunajās telpās ar laiku paredzētas arī dažādas brīvā laika pavadīšanas iespējas; tā kalpos arī kā tikšanās vieta Mores pagasta senioriem. Sociālo pakalpojumu centru varēs izmantot arī skolēni no blakus esošās Mores pamatskolas, kuru apmeklē bērni ar intelektuālās attīstības traucējumiem ne tikai no Mores, bet arī no Siguldas un citām novada vietām.  

Pakalpojumus Mores pagasta iedzīvotāji varēs saņemt darbdienās, iepriekš piesakoties Mores Sociālo pakalpojumu centrā pirmdienās no plkst. 9.00 līdz 15.00. Trūcīgajiem un maznodrošinātajiem iedzīvotājiem pakalpojumi būs bez maksas, un tos varēs saņemt, uzrādot pašvaldības Sociālā dienesta izsniegtu lēmumu.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.