Menu
 

Siguldā bērnu rotaļu laukumi sagatavoti vasarai

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Siguldas novada pašvaldība Foto - Siguldas novada pašvaldība

Siguldas novada pašvaldības speciālisti apsekojuši visus pašvaldības bērnu rotaļu laukumus, veicot nepieciešamos remontdarbus un demontējot salauztos vai bojātos iekārtu elementus. Līdz ar to nodrošināts, ka iekārtas mazajiem novadniekiem ir drošas, sertificētas un atbilst valstī noteiktajiem drošības noteikumiem, vēsta Siguldas novada pašvaldība.

Rotaļu laukumu uzturēšanai un jaunu rotaļu elementu uzstādīšanai šogad plānoti līdzekļi 12 000 eiro apmērā.

Pavasarī Raiņa parka rotaļu laukumā tiks novērsti nogāzes bojājumi pie skeitparka rampām, kā arī nostiprināti soliņi un atjaunoti rotaļu iekārtu elementi. Tāpat Raiņa parkā tiks uzstādīti divi jauni bērnu basketbola grozi. Bērnu laukumam Institūta ielā tiks izveidots gumijas segums zem laukumā uzstādītajiem trenažieriem, savukārt Jēkaba ielas rotaļu laukumā tiks atjaunots rotaļu elementu krāsojums. Visos bērnu rotaļu laukumos pēc vajadzības tiks papildināts smilšu daudzums.

Siguldas novada pašvaldības speciālisti aicina pret bērnu rotaļu iekārtām izturēties saudzīgi – katru gadu rotaļu laukumos tiek veikti postījumi, kas pašvaldībai izmaksā vairākus tūkstošus eiro, liedzot veikt lielākas investīcijas laukumu pilnveidošanā.

Gadījumos, ja rotaļu iekārtas tiek bojātas vai neatbilstoši lietotas, pašvaldības speciālisti lūdz vecākus nebūt vienaldzīgiem un aizrādīt līdzcilvēkiem vai nepieciešamības gadījumā informēt Siguldas novada pašvaldības policiju, zvanot uz tālruņa numuru 26160288

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.