Menu
 

Pēcpusdienā Pierīgā var būt īpaši intensīva satiksme

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Latvijas Valsts ceļi Foto - Latvijas Valsts ceļi

Dodoties Lieldienu brīvdienās, ceturtdien autobraucējiem Pierīgā jārēķinās ar īpaši intensīvu satiksmi, vietām tā var būt palēnināta, brīdina VAS “Latvijas Valsts ceļi” (LVC). Dodoties virzienā no Rīgas uz Siguldu un tālāk pa Vidzemes šoseju, ir jāņem vērā, ka satiksme posmā no Garkalnes līdz Sēnītei notiek pa vienu joslu un braukšanas ātrums tur ir samazināts.

Uz Vidzemes šosejas (A2) posmā no Garkalnes līdz Sēnītei ir ieviests ātruma ierobežojums 70 km/h un satiksme notiek pa vienu braukšanas joslu katrā virzienā. Ir slēgta nobrauktuve no Vidzemes šosejas Valmieras virzienā un satiksme ir novirzīta uz rotācijas apli. Posmā uz Valmieras šosejas (A3) līdz Gaujas tiltam satiksme var tikt organizēta ar luksoforu pa vienu joslu.

LVC aicina autovadītājus savlaicīgi plānot braucienus un izvēlēties tiem laiku ārpus sastrēgumstundām. Plānojot brīvdienu braucienus, jārēķinās, ka vietām ir sākušies ceļu remontdarbi un ir ieviesti satiksmes ierobežojumi, tāpēc LVC aicina autovadītājus ievērot satiksmes organizāciju ceļu būvdarbu vietās, nepārkāpt luksofora signālus un ievērot ceļazīmes.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.