Menu
 

Foto: "Loras nami" par 1,5 miljoniem eiro Siguldā uzbūvē Jāņa tirgu

  • Autors:  LETA
Nedēļas nogalē Siguldā atklāts jauns tirgus – Jāņa tirgus. Foto: Iveta Mazīte; publicitātes Nedēļas nogalē Siguldā atklāts jauns tirgus – Jāņa tirgus. Foto: Iveta Mazīte; publicitātes

Tirdzniecības centru pārvaldniece SIA "Loras nami", ieguldot 1,5 miljonus eiro, Siguldā uzbūvējusi Jāņa tirgu, aģentūru LETA informēja Jāņa tirgus projektu vadītāja Līga Jansone.

Jāņa tirgus ir moderna koncepta tirgus, kur zem viena jumta estētiskā vidē atrodas vietējie Latvijas tirgotāji un ēdinātāji. Jāņa tirgu plānots attīstīt kā atpūtas, iepirkšanās un izklaides vietu.

Jāņa tirgū darbojas pastāvīgas tirdzniecības vietas, kā arī pieejami vairāk nekā 20 tirdzniecības nomas galdi vietējiem zemniekiem, amatniekiem, sēņotājiem un ogotājiem. "Liels uzsvars vērsts uz daudzveidīgu ēdināšanas pakalpojumu nodrošināšanu ar atklāta tipa virtuvēm, kad ēdiens tiek gatavots pircēju acu priekšā," stāsta Jansone. Ēkas dizainu izstrādājis pats īpašnieks, piesaistot mākslinieku Andi Gutmani un arhitektu Kārli Bedrīti.

"Firmas.lv" informācija liecina, ka uzņēmums "Loras nami" dibināts 2010. gadā, un tā pamatkapitāls ir 1,53 miljoni eiro. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Jānis Bormanis. Uzņēmuma apgrozījums pērn pieauga par 9% un sasniedza 3,23 miljonus eiro, bet peļņa pieauga par 19% un bija 617 915 eiro.

"Loras nami" jau pārvalda Siguldas iepirkšanās un izklaides centru "Šokolāde" un tirdzniecības centru "Globuss" Cēsīs.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.