Menu
 

Pirmdiena, 26 Novembris 2018

NA aicina Latviju nepievienoties ANO Globālajam migrācijas paktam

Pirmdien, 26. novembrī, nacionālās apvienības "Visu Latvijai!"–"Tēvzemei un brīvībai/LNNK" (NA) valde apstiprināja Saeimas rezolūcijas projektu, kurā Ministru kabinets tiek aicināts lemt par nepievienošanos Apvienoto Nāciju Organizācijas (ANO) Globālā drošas, sakārtotas un likumīgas migrācijas paktam, ko plānots apstiprināt starpvaldību konferencē Marokā šī gada 11. decembrī.

Lasīt vairāk...

Foto: Skatu tornim "Lielajos Kangaros" svin spāru svētkus


23. novembrī būvuzņēmējs SIA "Ventars" un projektēšanas un būvniecības apakšuzņēmums SIA "Jungreks" kopā ar Ropažu novada pašvaldību svinēja spāru svētkus nu jau gandrīz pabeigtajam skatu tornim. Dabas liegumā "Lielie Kangari", kas ietver lielāko osu grēdu Latvijā, atradīsies 33 m augsts, no dzelzs konstrukcijām veidots skatu tornis, no tā varēs vērot dabas liegumā esošos retās un aizsargājamās putnu sugas, tāpat tornis paver skaistu skatu uz Kangaru purva unikālo ainavu.
Lasīt vairāk...

Foto: Olaines Šaha svētki – gan meistariem, gan iesācējiem

  • Publicēts Sports

Nedēļas nogalē viesmīlīgā Olaine jau tradicionāli aicināja uz rudens Šaha svētkiem, kuros īpaša uzmanība pievērsta tieši bērnu šaham. Vēl pirms diviem gadiem Olaine rudenī pulcēja vien 44 dalībniekus vienā bērnu iesācēju turnīrā, bet šoreiz trijos dažāda ranga turnīros sacentās vairāk nekā 150 jaunie šahisti no Olaines, Kuldīgas, Rīgas, Siguldas, Limbažiem, Ventspils, Jelgavas, Jūrmalas, Piņķiem, Baldones, Babītes, Balvu novada, Tukuma, kā arī no Lietuvas un viens mazs šahists pat no Maskavas.

Lasīt vairāk...

Eksperte: Interneta pakalpojumu jomā valda izpratnes trūkums par attiecībām ar klientiem

Interneta pakalpojumus Latvijā kopumā nodrošina vairāk nekā 200 operatoru un lielākajā daļā reģionu ir iespēja izvēlēties kādu no pakalpojuma sniedzējiem. Tas, protams, nozīmē arī lielu konkurenci nozarē, tāpēc pakalpojuma sniedzēji nereti īsteno agresīvu klientu pārvilināšanas politiku. Biznesa augstskolas “Turība” docētāja, mārketinga eksperte Iveta Liniņa uzsver, ka lielākā daļa interneta pakalpojumu sniedzēju Latvijā demonstrē ļoti sliktu mārketinga toni, agresīvi un uzstājīgi pierunājot klientu izmantot viņu pakalpojumus un pēc tam pilnībā aizmirstot par klientu.

Lasīt vairāk...

Trīs pārgājiena maršruti – dabas takas Jūrmalā

Lai arī zelta rudens jau beidzies un baltā ziema vēl nav sākusies, daba piedāvā daudz vairāk par svina pelēkām debesīm un vienmuļu zemes toņu gammu. Ja vien esat gatavi ļaut vaļu piedzīvojumu garam un doties jaunu taku meklējumos, acīgiem vērotājiem atklāsies arī vēla rudens skaistums: Melnalkšņu dumbrāja laipa, Slokas ezera taka un Ragakāpas dabas takas var kļūt par īstu atklājumu visos gadalaikos.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.