Menu
 

Ceturtdiena, 24 Janvāris 2019

Deputāti noraida ZZS rosinātos grozījumus minimālās vecuma pensijas palielināšanai

Saeimas vairākums šodien noraidīja Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) rosinātos grozījumus likumā "Par valsts pensijām", kuri bija iesniegti ar mērķi "nodrošināt minimālās vecuma pensijas apmēra palielināšanu un uzlabot materiālos apstākļus vairāk nekā 54 000 senioru". Kā aģentūru LETA iepriekš informēja ZZS pārstāve Dace Kārkliņa, grozījumi paredzēja minimālās vecuma pensijas palielināšanu līdz pusei no minimālās algas, kas pašlaik ir 215 eiro.

Lasīt vairāk...

Tūrisma izstādē "Balttour 2019" iepazīstinās ar jaunumiem Turaidas muzejrezervātā

Kā katru gadu, arī šogad no 1. līdz 3. februārim Rīgā, starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā, notiks starptautiskā tūrisma izstāde–gadatirgus "Balttour 2019". Izstāde tiek rīkota jau 26. reizi, un Turaidas muzejrezervāts aktīvi tajā piedalās visus gadus. Šogad muzejrezervāta darbinieki visus interesentus gaidīs savā stendā hallē "Apceļo Latviju!", kur iepazīstinās ar jaunumiem, daudzveidīgo ekspozīciju, izglītojošo programmu, ekskursiju un pasākumu piedāvājumu Turaidā.

Lasīt vairāk...

LVSADA bažās par NMPD Rīgas reģiona arodorganizācijas vadības pienākumu nepildīšanu lūgs biedriem vērtēt tās darbību

Latvijas Veselības un sociālās aprūpes darbinieku arodbiedrība (LVSADA) bažās par tās Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) Rīgas reģiona arodorganizācijas vadības pienākumu nepildīšanu lūgs biedrus vērtēt tās darbību, informēja arodbiedrības priekšsēdētājs Valdis Keris.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.